2777
2789
عنوان

کتابای خوبی که خوندید

93 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان .. 

بیاین به هم کتابای خوبی که خوندیم رو معرفی کنیم و اگه تونستین یه مثالی هم بزنید از کتاب 🥰

این منم ، پره آرزو 💪         این منم ، دنبال حال خوب 🤍             

کتابی نخوندم ولی یه چندتا کتاب هست که معرفی میکنم

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📚 برای حل هر مشکلی کتابی وجود داره !   📕 اگر نمیتونی توی جمع صجت کنی ، کتاب آیین سخنرانی دیل کارنگی رو بخون     📗 اگر هنوز مرد زندگیتو بلد نیستی! کتاب مثل مرد فکرکن مثل زن رفتار کن رو بخون   📘 اگر از نا امیدی خسته شدی ، کتاب کیمیاگر پائولو کویلو رو بخون   📙 اگر ادم بی برنامه ای هستی ، کتاب چک لیست رو بخون   📕 اگر شناختی از همسرت نداری ،کتاب رازهایی در مورد زنان و مردان رو بخون   م# عرفی_کتاب

±عاشق بودن رو با عزت نفس نداشتن قاطی نکنید دوستان، کسی که عزت نفس داره حتی اگه عاشق هم باشه ببینه طرف مقابل نمیخوادش رها میکنه. اینکه ول نمیکنین و ضعف‌های شخصیتیتونو پشت کلمه «عاشق» قایم میکنید خیلی بده.       بهم گفت:تو دختر خوبی هستی، اما...اصلا اجازه ندادم باقی جمله ش رو بگه!با لبخند نگاهش کردم و گفتم:اما چی؟ از من خوشگلتر چشمت رو گرفته؟! یا مثلا هنوزم توی حسرت نفر قبلی هستی و الان فهمیدی من نمیتونم جایگزین مناسبی برای اون باشم؟! اما چی هان؟ دختر خوبی هستم اما دلت جای دیگه س و اصلا هم گناهی نداری؟! یا مثلا دلت رو زدم و دوست داری افراد جدیدی رو تجربه کنی؟ دلت تنوع میخواد؟ تنوع طلبی؟ اما چی آقا؟! فکر کردی مثلا من دلم میشکنه اگر رک و راست بگی من رو نمیخوای؟! مرد باش بابا...! نترس! من حرفه ای زندگی میکنم. تو هر لحظه حق داری که من رو نخوای. منم جلوت رو نمیگیرم. چون بودن و موندنی که به خاطر خواهش و التماس باشه، مفت نمی ارزه. دیگه دوستم نداری؟! خب رک بگو. ناراحت نمیشم! من عزت نفس دارم آقا! و به لطف همین عزت نفس، در جواب هر رفتنی، یه جمله میگم: "به سلامت. آرزوهای قشنگ دارم برات." چی فکر کردی؟! که اگر بگی من رو نمیخوای، میگم نه تو رو خداااا بمون؟! نه بابا! من انقدر حقیر و آویزون نیستم. اینکه تو من رو نمیخوای، اصلا به این معنی نیست که من بدم یا چیزی کم دارم. من فقط توی سلیقه ت نیستم، همین...! مرسی که این مدت برام وقت گذاشتی. برو دنبال آرزوهات، اصلا هم به من فکر نکن، چون من واقعا ناراحت نیستم! ناراحت نیستم چون برات آرزو نبودم. من سهم کسی میشم که براش عین آرزو باشم. خوشحالم که زود فهمیدم برات آرزو نیستم. مراقب خودت باش خوشتیپ. خدانگهدار. اوه راستی! یه روز به خودت افتخار نکنی که من رو تجربه کردیا... اوکی؟! من خودم خواستم که باعث تجربه تو بشم... توهم فتح کردن من رو نداشته باشی! بای بای...🖤

کتاب 6 ماه تا ظهور که وقایع قبل ظهور رو میگه

پسرک فلافل فروش 

قصه دلبری

گلستان یازدهم 

ای شاخ تر برقصا که کتاب شعر هست. 

دختر شینا

فرنگین

ان یازده نفر 

لیلی و مجنون 

بیشعوری 

گوسفند نباشیم 

و.... 

من دلم تنگ وصال است کمی حرف بزن. 
 📚 برای حل هر مشکلی کتابی وجود داره !   📕 اگر نمیتونی توی جمع صجت کنی ، کتاب آیین ...

مرسی 😍 من از بین اینا کیمیاگر و مثل مرد فکرکن و مثل زن عمل کن رو خوندم 

کتاب 6 ماه تا ظهور که وقایع قبل ظهور رو میگه پسرک فلافل فروش  قصه دلبری گلستان یازدهم  ...

مرسی عزیزم 

مرسی 😍 من از بین اینا کیمیاگر و مثل مرد فکرکن و مثل زن عمل کن رو خوندم 

چه خوب پس اهل کتابین😍

کتاب های نادر ابراهیمی رو حتما بخونید... کتاب تاریخ تموم ایران و جهان ده جلدی رو حتما بخونید کتاب کلیدر رو هم بخونید کتاب های آگاتا کریستی و دافنه دوموریه هم همینطور.. بامداد خمار واقعا آموزنده است.. مذهبی ها حتما غیبت نعمانی و وسایل الشیعه و کتاب کافی شیخ کلینی کتاب مکیال المکارم کتاب تفسیر امام عسکری صلوات الله علیه و آله کتاب تفسیر فرات کوفی تفسیر سید هاشم بحرانی کتاب انساب نواصب شب های پیش آور کتاب اسرار آل محمد صلی الله علیه و آله و جان همه کتاب ها نهج البلاغه مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه رو حتما حتما حتما بخونید و مقتل ابی مخنف  و مقتل سید بن طاووس رو هم حتما بخونید 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
ملت عشق  خرده عادات  شازده کوچولو

شازده کوچولو😍 جزو اولین کتابایی بود که خوندممم