2777
2789

شیطون. بی نهایت

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گول....

گول اونایی رو خوردم که میگفتن زندگی قشنگه، ادم باید به داشته هاش فکر کنه، ادم پولدار درد بی درمون داره شما ندارین، چه جای خوبی بدنیا اومدبن، جالا ما شوهر کردیم چی شد، پایان شب سیه سپید است و ...

🌾یه خانم دهه شصتی ام🌾

من میخواستم دیشب شوهرمو گول بزنم بگم فردا شب جمعس 

دوستش زنگ‌زد گف فردا ناهارجمعه با ماا🥲🥲

همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته گاهی اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

شوهرم گولمزد گفت ماشینو بفروش باهاش سقف خونه رو بزنیم این خونه قدیمی رو میفروشم ماشینو فروخت دو تا قالیم بافته بودم پولشو ازم گرفت سقف زد ولی خونه رو نفروخت میگه نمیفروشم هم ماشینم هم قالیام رفت هم خونه جدید نرفتم همون خونه قدیمیم

‏نه زندگی اونقدر شیرینه،نه مرگ اونقدر ترسناک،که آدم پا رو شرافت خودش بزاره

منم اونو گول زدم گفتم قرص میخورمچون دوتا بچه میخواستم اون میگفت فقط یه دونه پسر دومم حاصل گول زدن باباشه🤣🤣

مبارکش باشه،،🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣دوتا بچه ها مو اصلا نمیخواست تا باردار بودم محلمم نمیداد خیلی از نظر روحی اذیتم کرد ولی وقتی دنیا اومدن واسشون میمیره دومی که باردار بودم همش میخواست یه طوری بشه سقط بشه که خدا رو شکر نشد ولی الان پسر دوممو میپرسته دوتا رو دوست داره ولی کوچیکتره رو میپرسته یه وقتی میبوستش بهش میگه تو حاصل گول بابایی😂😂😂