2777
2789
عنوان

باهاش قهرم😭😭

262 بازدید | 9 پست

بچه ها کلافه ام کرده دیگه دیشب زدم به سیم اخر از هرچی ناراحت بودم به شوهرم گفتم ولی چه فایده😔همونیه که بود عوض نمیشه 

همه اش دنباله ایراد گرفتن از منه به خدا از هرکی بپرسی از من تعریف میکنه چیزی کم ندارم از اشپزی وتمیز کاری بگیر تا کارای بیرون از خونه و معامله گری و پول دراوردن وام گرفتن همه چی قبل از ازدواجم یه دختر کاملا مستقل بودم همه ی امور خونه بابام با من بود الانم همینه این فقط سرکار میره همین 

دائم دوس داره سرکوفت بزنه ۱ساله عروسی کردیم خانواده اش ۱بار نیومدن ۱بار زنگ نزدن خانواده منکه زنگ میزنن بدش میاد خو به من چه که خانواده ات محلت نمیزارن 

دائم نق میزنه مثه چی دورش میتابم هی میگه زنا مردم هرشب که از کار میاد خونه تمیز غذا اماده دستپختم حرف نداره مثه چی میخوره و تعریف غذاهای مردمو میکنه 

دیگه خسته شدم از رفتارش هرجا میریم تموم ترسم اینه یکی یه چی بگه با مزاج اقا خوش نیاد وقتی میاد خونه فلانی اینجور گف فلانی ال کرد بل کرد 

من یه دختر شاد بودم از بس مقاومت کردم خسته شدم نمیخوام مقابلش تسلیم بشم ولی دیگه نمیکشم بایه مشاور صحبت کردم قبل عروسی گف توانایی های تو خیلی بیشتر از اون و خانواده اشه واسه همین میخواد قدرتشو نشون بده بزار نشون بده تحملش کن یه مدت خوب میشه الان۱ساله این کارو کردم بدتر شد خونه و ماشین سنگین و سبکش رو از برنامه ریزی و طلاهای من داره درسته اون پول درمیاره ولی این منم که درست خرج میکنم ووام و قسط تنظیم میکنم میتونم مثه خانواده اش فقط بریز و بپاش کنم

بچه ها دارم میترکم ببخشید طولانی شد ولی اگه کسی اینجور بوده و خوب شده راه حل بده اینم بگم که دوست دارم از زبونش نمی افته خودش وقتی حالش اوکیه میگه من اخلاقم اینجوری تحملم کن حرص نخور نمیتونم عوض بشم ولی صبرم تموم شده عاشق همیم ولی اخلاقا نمیزاره روز خوش داشته باشیم

این۵امین کاربریمه 😉
خدا بهت صبر بده! منکه وقتی شوهرم کوچکترین ایرادی بهم میگیره که ناحقه، حسابی کفری میشم. تصور تحمل هم ...

دارم ازش سرد میشم خیلی دوسش دارم ولی نه مثه قبل

این۵امین کاربریمه 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به عنوان یه مرد باید خودم به این نتیجه برسم که فلان کارم اشتباهه بعد همت کنم و بمرور حلش کنم 

ببینید میشه همچین بحثی رو باز کرد که هر دو طرف برن دنبال رفع ایراد شخصیشون و شما از خودتون شروع کنید 

منظورم اینه که خودش تلاش کنه تا مشکلشو حل کنه 

من به عنوان یه مرد باید خودم به این نتیجه برسم که فلان کارم اشتباهه بعد همت کنم و بمرور حلش کنم  ...

ممنون که اومدین داخل تاپیکم 

رفتارش قبل این خیلی بدتر بود همه متوجه بهتر شدن رفتارش شدن حتی به خودم و جلوی خودش میگن که رفتار فلانی تغییر کرده خیلی بهتر شده ولی هنوز برای من ازار دهنده اس قبلا سعی میکرد بهتر بشه ولی الان تلاش نمیکنه

این۵امین کاربریمه 😉
شاید بخاطر مساقل بودنته که میخاد خودی نشون بده ی مدت کم رنگترش کن در نظر اون و ازش تعریف کن ببین چ ...

این کارو کردم از عروسیمون به اینور 

ولی فایده نداره بدتر شده

این۵امین کاربریمه 😉
ممنون که اومدین داخل تاپیکم  رفتارش قبل این خیلی بدتر بود همه متوجه بهتر شدن رفتارش شدن حتی به ...

خواهش میکنم

خب این خیلی خوبه میخواین به روش بیارین که نسبت به قبل خیلی بهتر شده و میتونه بهتر هم بشه 

حقیقتش اینه ادمی که تغییر پیدا نکنه پسرفت میکنه معنی تغییر این نیست که شما از وضعیت موجود لذت نبرید

خواهش میکنم خب این خیلی خوبه میخواین به روش بیارین که نسبت به قبل خیلی بهتر شده و میتونه بهتر هم بش ...

فک کنم دیگه این خودشه که نمیخواد تغییر کنه منم دیگه توان تلاش و مقاومت ندارم به قول گفتنی کم اوردم دوس ندارم فقط به یه زن خانه دار که تمام دقدقه اش پخت و پزه تبدیل بشم واسه همین داره برام کم اهمیت میشه دیگه دائم قهر کردناش برام مهم نیس حرفاش اهمیت نداره ابراز علاقه هاش رو باور ندارم به خودشم گفتم 

ناشکری نمیکنم همه چیه زندگیم خوبه فقط رفتاره که ازار دهنده اس انگار هیچ زندگی بی ایراد نیس 😭😭

این۵امین کاربریمه 😉
فک کنم دیگه این خودشه که نمیخواد تغییر کنه منم دیگه توان تلاش و مقاومت ندارم به قول گفتنی کم اوردم د ...

تو زندگی شخصیم خیلی مشکل داشتم و اروم نبودم و حقیقتش انتظار زیادی از دیگران داشتم 

رو خودم کار کردم و دارم میکنم نواقصم رو مینویسم و روشون با حوصله کار میکنم ارامش درونیم خیلی بیشتر شده رژیم اخبار دارم و پیگیر قیمت سکه و دلار و... نیستم ولی تو کار اصلیم حسابی محکم میرم جلو

نتیجه تمام اینکارا حس خوب ارامشه 

بنظر من شخصا امتحانش کنید و خودتونو به نقطه ارامش برسونید و یبار دیگه مسائل رو بازبینی کنید