2777
2789
من يك سال هر روز ويتامين اي خوردم تاثير نداشت عمل كردم

آخه مال من یه دونه نیست تعدادشون خیلی زیاده فقط 2تاش بزرگه، عملش سخت بود؟ میترسم

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه مال من یه دونه نیست تعدادشون خیلی زیاده فقط 2تاش بزرگه، عملش سخت بود؟ میترسم

مال من دو تا بود

عمل من با بيهوشي بود و يك شب با نظر پزشكم بيمارستان خوابيدم

عملش خيلي راحت بود

بعدش درد نداشتم اصلا

ولي چسب هاي پانسمانم به پوستم حساسيت داد،يعني از كل عمل هيچي نفهميدماا،ولي چسب ها اذيتم كرد

كلا عملش خيلي راحته،مال منم فيبر آدنوم بود.

اصلا سخت نيست،نترس

دل رو بزن به دريا برو عمل كن و خيالت رو راحت.

مال من دو تا بود عمل من با بيهوشي بود و يك شب با نظر پزشكم بيمارستان خوابيدم عملش خيلي راحت بود ب ...

آخه من مشکل ریتم قلب هم دارم میترسم بیهوش کنم. 

عملش که سخت نیست من آبجیم عمل کرد حتی دکتر بهش گفته بود میشه با بیحسی داخل مطب در بیارمشون ولی خودش خواست که بده اتاق عمل

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
بزرگ ها چه سایزی هستن؟

2سانت ولی سنو گفتن باید بری نمونه برداری 2درصد شاید بدخیم باشه که نشون جراح دادم گفت نیاز نیست 6ماه دیگه درش میاریم،من تحت درمان نازایی هم هستم فک میکنم واسه همین بزرگ شدن

2سانت ولی سنو گفتن باید بری نمونه برداری 2درصد شاید بدخیم باشه که نشون جراح دادم گفت نیاز نیست 6ماه ...

منم چندسال دارو هورمونی مصرف کردم چهار تا دارم هنوز نشون دکتر ندادم که ببینم نظرش چیه

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
منم چندسال دارو هورمونی مصرف کردم چهار تا دارم هنوز نشون دکتر ندادم که ببینم نظرش چیه

بالای 3سانت عمل میکنن همش بخاطر مصرف همین هورمونها هست که متاسفانه ناچارم به مصرف، 

قطعا نظر پزشك خيلي مهمه،با توجه به شرايط بيمار جراحي ميكنن عملش خيلي ساده ست،شايد با بيحسي برات انج ...

من باردارم و چندین ساله فیبروم ادنوم دارم و دکتر زنان گفت یکی شون سایزش نسبتا بزرگه و پیش جراح برم اگه لازم شد نمونه برداری کنه

منم گذاشتم برای بعد زایمان

میخوام بپرسم ازت که آیا علائمیمشکوک مثل درد و اینا داشتی که خارج کردند ؟ یا بی دلیل فقط چون بزرگ  بود