2777
2789
عنوان

اقدامی های عزیز توجه فرمایید

125 بازدید | 18 پست

دوستان من تنبلی دارم و عادت های نامنظم و شیش ماهه ازدواج کردم و از اولش جلوگیری نداشتم 

این ماه هم ی شب ی دل درد و کمردرد شدییید گرفتم و خیلی عصبی و افسرده شدم انگار یدفه و بعدش فک میکردم دارم پ میشم ولی در کمال تعجب نشدم،دوتا تست مارک یونی تست داشتم یکیش انگار ی هاله خیلیی کمر رنگ انداخت  ک نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم یکیشم منفی شد انگار باور ندارم این مارک بیبی چکو،یکمم ترشحات زرد کم رنگ دارم ک وقتی میاد فک میکنم پ شدم   از دیشب و بدون بو هم هست ،بنظرتون جریان از چه قراره،🙄امیدوار نمیکنم خودمو ک باردارم ک نخوره تو ذوقم ولی همچین علائمی داشتین خودتون و اطرافیان؟سینمم یکم گاهی تیر میکشه 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون نامنظم هست نمیدونم 👹

پس ازفکرش بیابیرون جتی اگه بگی پریود میشمو ازونطرف پیش خودت بگی یعنی باردارم

یهو خدایی نکرده پریودبشی میخوره توذوقت

مثل من که ۲سالونیمه هرماه میگم یعنی حاملم؟

و هرماه هم...

ازانتظارخسته شدم و تبدیل شدم به یه آدم عصبی زودرنج

پس ازفکرش بیابیرون جتی اگه بگی پریود میشمو ازونطرف پیش خودت بگی یعنی باردارم یهو خدایی نکرده پریودب ...

اخه میدونی چیه ،ادم دست خودش نیست هی هر چی تو ذهنم میگم حامله نیستم و بیخیال باز هر ماه امیدوارم به شدت☹️سخته خیلی چشم انتظاری

برا تنبلیت دکترت چیزی نگفته.دارو و چیزت نداده

نه میگن ورزش😿میخوام برم بدن سازی اگر خدا بخواد ،دارو هم متفورمین میدن 

اول اینکه پودر اینوفولیک رو صبح و شب مصرف کن ،۲۶۰هزار تومنه  و بعد یسری نکات می‌فرستم رعایت کن& ...

باشه ممنون عزیزم