2777
2789

چ جالب منم ب همین دلیل ک ازش خواستم فقط یکم محبت بم کنه بغلم کنه کتک خوردم😞😔اینا درمون نمیشن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا مرداد بلد نیستن از بچگی گفتن مرد گریه نمی کنه روش ابراز احساسات یاد ندادن بهشون شما با محبت بهش یاد بده 

من شوهرم سرده یه مدت سرد شدم ولی الان سعی میکنم خودم محبت کنم

باورت میشه اوایل که محبت میکردم می‌گفت چی شده چیزی شده 

آنقدر که یه مدت گفتم بزار منم سرد شم تو این خونه مثل دیوار بودیم 

چ جالب منم ب همین دلیل ک ازش خواستم فقط یکم محبت بم کنه بغلم کنه کتک خوردم😞😔اینا درمون نمیشن

منکه ۵سال زیرکتکش بودم بچه دارشدیم دیگه نزده فعلا ولی دوتارداری دوتابچه توشکمم کتکم زد

به خدا مرداد بلد نیستن از بچگی گفتن مرد گریه نمی کنه روش ابراز احساسات یاد ندادن بهشون شما با محبت ب ...

من بهش محبت میکنم جوگیرمیشه اصلا این راحش نیست اخرسرتهدیدش کردم بهت خیانت میکنم

منکه ۵سال زیرکتکش بودم بچه دارشدیم دیگه نزده فعلا ولی دوتارداری دوتابچه توشکمم کتکم زد

دست شوهر من همیشه هرز بود هیچ وقت یادم نمیره بچه هام چجوری ترسیده بودن وقتی کتک میخوردم😔

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دست شوهر من همیشه هرز بود هیچ وقت یادم نمیره بچه هام چجوری ترسیده بودن وقتی کتک میخوردم😔

خدالعنتش کنه منکه انقدر لب و دهنم پاره میشد کل دوران دانشجوییمو باکتک و چشم کبود رفتم روزی که دفاعیه داشتم لبمو جر داده بود خدانگذره ازش 

خدالعنتش کنه منکه انقدر لب و دهنم پاره میشد کل دوران دانشجوییمو باکتک و چشم کبود رفتم روزی که دفاعیه ...

برام دعا کن خلاص شم

متاسفانه بچه داریم و خلاص شدنی درکارنیست

هرجور شده حتی با مردن هم شده دیگه بر نمیگردم سمت اون نامرد😔توم ی جوری خودتو نجات بده