2777
2789

سلام دوستان . یه تجربه جدید داشتم خواستم بهتون بگم شاید برای شما هم مفید باشه . من برای رفع تیرگی زانوهام✅ چند نوع ماسک ک تو نت بود رو هر ازگاهی انجام دادم .راستش مرتب استفاده نکردم . ولی مثلا✅ روغن زیتون با شکر روزیاد استفاده کردن یا مثلا ✅ ۷ بار با فاصله ۳ روز سرکه و سدر به مدت نیم الی یک ساعت ضماد کردم چند مورد هم کرم دست ساز خریدم ی مدلش ی کم بد نبود ولی دیگ پیداش نکردم حتی ✅عسل الوورا هم زدم ولی اون فقط برای سیاهی زیر چشم ج داد برا زانو نه خیلی .  ولی تنها موردی که تو کمترین زمان ج داد🌹🌹✅✅✅✅✅✅✅✅ صابون شب یمانی 🌹🌹🌹بود ۴۰ تومن خریدم البته یه بسته قیروطی سفید اب قلع هم داشت ک راستش من خیلی کم استفاده کردم . ولی این صابون تو مدت زمان کمتر از ۱۰ روز واقعا اثر خوبی داشت روزی دوبار فقط باید ازش استفاده کنی . ببخشید طولانی شد ‌‌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام واسه سیاهی زیر چشم چی استفاده کردی و چند مدت روش استفاده رو بگو گلم ممنون

ی عسل الوورا تو قم بود به اسم عسل حکیم  .  اگه خواستی باید شماره شو بگردم پیدا کنم . تو نت هم فک کنم شاید سایت داشته باشن . من دختر داییم هی سفارش میده برام . 

برای همه نقاط تیره بدن جواب میده؟ تیره گی پوست شما زیاد ب ود؟

من راستش فقط برای زانو و ارنج استفاده کردم . و فقط نتیجه همینارو گفتم . چند شب انگشت شصتم هم میزنم چون زبر و تیره به نطر خودم فرق کرده ولی زانوم عالی شده مخصوصا پینه داشت نه خیلی ها ولی چون پینه بود تیره تر بود و بیشتر نشون میداد الان قشنگ باز شده . بازم میگم من شاید قیروطی استفاده میکردم بهترم بود ولی راستش من حوصله اونو ندارم نمیدونم چرا 

قیروطی چی هست؟

میگن صابون شب یمانی و قیروطی سفید اب قلع باهم استفاده کنین هر ۱۲ ساعت ی بار . من برا اینکع چربه چند بار استفاده کردم و نایلون گذاشتم انقدر اطرافیان حرف زدن و.‌‌ ترجیح دادم فقط صابون بزنم و خداروشکر به بدن من ج داد . 

برای همه نقاط تیره بدن جواب میده؟ تیره گی پوست شما زیاد ب ود؟

راستی اینو یادم رفت بگم بله تیرگیم زیاد بود الان خیلی خوب شده و فک کنم نهایت ی ماه دیگ استفاده کنم عالیه عالی میشه .الان دیگ راضیم و خجالت نمیکشم . 

الان دیدم توی سایت با سلام بود تقلبی نمی فرستن ؟

نمیدونم . من خودم از نیشابور خریدم .  اگه خواستی شماره شو بدم برات پست کنه . ولی فک نمیکنم تقلبی بفرستن . چون این محصولات معمولا سودی نداره و واقعا پر زحمته .  یا اگه مطمعن نیستی از جاهایی ک حضوری تو شهرتون نمایندگی طب اسلامی دارن تهیه کنین .

نمیدونم . من خودم از نیشابور خریدم .  اگه خواستی شماره شو بدم برات پست کنه . ولی فک نمیکنم تقلب ...

من جدی گرفتم تجربه شمارو و میخام سفارش بدم اینو پیدا کردم تو سایت شما هم از این مدل استفاده میکنی؟