2777
2789
عنوان

وای اگه اینطوری نشه خودمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 50 پست

رز عزیز من مثل یه دوست 

مثل یه خواهر حرفمو قبول کن 

همیشه خدا مواظبت هست 

حتما یه چیز بدی داره که الان خدا نمیخواد برات جورش کنه 

یا اینکه باید پذیرفتن و یاد بگیری 

یا الله ... یا الله ... یاالله ... ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا بنظر من نزار هیییییچی به دلت بمونه هرکاری که میدونی حال دلتو خوب میکنه‌ و مدام تو فکرته ب هرقیمتی شده انجام بده فقط نزار ب دلت بمونه حتی اگه فکر میکنی بعدش پشیمون میشی بازم کارتو انجام بده ک ب دلت نمونه نهایتش تجربه میشه و از سرت میفته و حسرتش میره...

دوما بنظر من اصلاااا لیفت انجام نده چون لیفت بینی رو جمع نمیکنه فقط سرشو میده بالا اگه بینیت پهنم باشه همونو ب همون فرم(پهن) میده بالا ک اصلا قشنگ نیست و سریییع هم برمیگرده پس ب درد و هزینش نمی ارزه و باعث میشه دیگه نزارن کاری بکنی پس برو عمل کن یکبار برای همیشه دیگه اگه بعدشم مخالفت کردن فایده ای نداره تو عملتو کردی و تغییر کردی ولی لیفت کنی بعدش دیگه نمیزارن عمل کنی طلا رو برا عمل بینی بفروشی ارزششو داره چی مهمتر و بهتر از دل خود ادم وقتی فیض مالِتو نبری میخام نباشه مگه چقدر عمر میکنیم ولی برای‌ لیفت خدایی نفروش چون حیفه

اولا بنظر من نزار هیییییچی به دلت بمونه هرکاری که میدونی حال دلتو خوب میکنه‌ و مدام تو فکرته ب هرقیم ...

مرسی عزیزم واقعا حرف دلمو زدی ولی پولم ب عمل نمیرسه و اینا نمیزارن عمل کنم ولی من از خیلیا شنیدم ک لیفت خوبه نوکش اونقدر پهن نیس اگه سربالا بشه قشنگ میشه

من خودم ب شددددت علاقه داشتم گونه هامو ژل بزنم و هرشب بهش فکر میکردم و حسرت میخوردم پولمم کم بود هزینه اش ۸ تومن میشد با دوستم رفتیم اون زد بمنم گفت بهت قرض میدم بزن منم دلو زدم ب دریا و زدم بعدش زیاد دوس نداشتم و ب این نتیجه رسیدم از راه های مناسب ترم میتونستم گونه هامو برجسته کنم ولی خب همین ک دیگه حسرتش از دلم رفت و از سرم افتاد خودش کلی ارزش داشت و یه تجربه شد اگه انجام نمیدادم تا همیشه میگفتم ای کاش منم ژل میزدم...پس الان اصلا ناراحت نیستم از اینکه اونجوری ک میخاستم و حسرت میخوردم نبود 

انزیم و فیلر هم تزریق میگنن اون چی خوبه ب نظرتون؟

عزیزم من تموم این راه هارو رفتم ژل لب و گونه و... تمومش موقتی و زود تموم میشه بنظرم پولاتو جمع کن عمل کن و هرررجوری ک شده راضیشون کن فقط نزار ب دلت بمونه

چطوری بابامو راضی کنم اینو بگید بهم

یه خانمی میگفت با خانواده همسرم زندگی میکردیم و اذییت بودم همسرمم راضی نمیشد مستقل بشیم، دعای نادعلی رو هرپنجشنبه بین نماز مغرب و عشا ۱۴ بار خوندم بدون اینکه بینش حرف بزنم و پشت سر هم و بعد از اینکه۱۴ بار نادعلی خوندم ۱۰۰ تا صلوات فرستادم پنجشنبه دوم شوهرم گفت طلاتو بفروش بریم خونه بگیریم و حتی خود همسرمم با تعجب میگفت چطور من تونستم از مامانم اینا دل بکنم حتما دعایی چیزی گرفتی برام 

من لیفت گونه کردم تقریبا ۴ ماه پیش اصلا انگار نه انگار  فقط درد کشیدم درد خیلی خیلی بد  که اگه قبلش اینارو میدونستم اصلا انجام نمیدادم  نمیتونستم غذا بخورم  نمیتونستم بخندم یا خمیازه بکشم  انقدر دردش زیاد بود  

با حیوانات مهربون باش♥️