2777
2789

عمیق نگاش کن

یک عدد ملی گرا :) خدا گر ببندد ز حکمت دری، ز رحمت گشاید در دیگری☝🏻من اینجام تا حالت رو خوب کنم و بهت انرژی مثبت بدم🤗 معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو افتخار آشنایی میدی بعد بغلش کن خودش می فهمه 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

برای جوش و لک هر درمانی میدونین بهم بگین اسیر شدم ۴ساله دارم درمان میکنم (خدا🙏🤍)

نگاه های عمیق ولی با حجب حیا،پسرا از دخترای چشم دریده که با نگاهشون آدم رو بخوره بدشون میاد .نگاهش کن اگه فهمید مودبانه سرت رو بنداز پایین .بهونه ای چیزی جور کن که یه کمکی بهت بکنه چون پسرا عاشق اینن که یه کمکی بکنن به دخترا،و قهرمان بازی در بیارن.مثلا جزوه ای بهت بده یا یه سوالی رو بپرس ازش توضیح بده برات .سوالات آسون بپرسیا😁

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم
بگو افتخار آشنایی میدی بعد بغلش کن خودش می فهمه 

خدا نکشدت الهی خنذه ام گرفت بلنددد شوهرم از خواب پرید اللن یه فصل کتک می خورما😅🤐😫

خدا جونم مرسی که همیشه هوام رو داری شکررررت...لطفا یه دونه صلوات بفرستین ممنون می شم