2777
2789

دلم برای پاهایی که هیچ وقت پاشنه بلند نپوشیدند می سوزد...
برای دامن هایی که هیچ وقت نپوشیدم...
رُژ لب هایی که نزدم...

...موهایی که هیچ وقت آرایش نشدند...
ناخن هایی که رنگ لاک به خود ندیدند...
اخلاقی که هیچ وقت عشوه نداشت...
حرف هایی که با ناز ادا نشد...
حوصله ای که هیچ وقت نبود...
دلم برای تک تک شان می سوزد...

دلم برای خودم می سوزد که بلد نیستم با کفش های پاشنه بلند راه بروم...

دلم برای خودم می سوزد که لباس های تنگ اذیتم می کنند...

که قبل از بیرون رفتن،پنج دقیقه وقت هم برای حاضر شدن ام کافی است...

دلم برای خودم می سوزد که هیچ وقت بلد نبودم برقصم...

آخ دلم...

سوختن بس است..

.برو آلستار هایت را بپوش...

سویی شرت گرم و گشاد ات را بردار...

پسر درونت را بیدار کن..

.چاله های آبِ پس از باران،منتظر توست!

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا دلت بخاد با پاشنه بلند راه رفتم و رقصیدم و حتی کوه نوردی کردم🤣

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیخیال این دلسوزی نداره افتخاااااار داره

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

من چون خیلی قدم بلنده هیچ وقت پاشنه بلند نپوشیدم🌚💔

/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» / !گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 / 

اینم یه نظره، ولی خب منم با اسپورت راحتترم دلمم نمیسوزه😂😂😂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

الزاما بخاطر پسر درون نیست

این سادگی یه دختره و ساده گشتن یه انتخابه همون طور که ارایش کردن و پاشنه دار پوشیدن یه انتخابه

و قرار نیست همه یجور انتخاب کنن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خب اگه اينجورى خوشحال نيستى ميتونى از همين الان تغييرش بدى

حس میکنم دیره آخه بیست و پنج سالمه

📚🌨️☕وقتی صبح به غلظتِ تاریکیِ شب میدمد، یعنی ای انسان، حتی اگر در کشاکشِ ظلمات و ناامیدی هستی، بدان که فرج نزدیک است. بزودی نور به تاریکیِ تن و خانه‌ات میدَوَد و تو شاهد صبح زندگی‌ات خواهی بود…