2777
2789
عنوان

بیچارگی....بیاین من یکم حرف بزنم سبک بشم 💔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 77 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هممون از این روزا داریم توزندگی توام الان میگی بیزارشدی فردا باز خوب میشی دوسش داری اونم همینطور باو ...

نه.فحسای ناموسی داد.گفت عین دستمال پرتت میکنم بیرون از زندگیم......

حس میکنم تا صبح دق میکنم

اون روزی ک خدا داشت شعور و شرف پخش میکرد ایشون تو آخور بود😒  ببین اول از همه بگم این جمله رو تو ذهنت تکرار کن: ب کتفم! نذار فکرت روش قفلی بزنه ک برای جوجه تو شیکمت خوب نیست. بعدم سر فرصت بشین باهاش حرف بزن ادب یادش بده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان این آدم خوبیه 😑😑😑یعنی چی زن ارزوت باید رسما کمرش زیر بار خرجی خم میکرد تا دیگه بیجا کنه بهت ...

ی کاری باهام کرده از صبح میگم کاش خبر مرگشو بیارن برام.بچم بی پدر بزرگ بشه بهتره تا این باباش باشه

میفهمم منم بهم از این حرفا زده یبارم بهم گفت چون باکره نیستی میترسی طلاق بگیری بیا بریم برات ترمیم ک ...

خدا بکشه اینترو ک اینقدر بد دهنم😔😔😔😔😭😭😭😭

ای جونم قربون تو راهیت😍 

الان از باباش دلخوره چون مامانشو ناراحت کرده😤

از قدیم گفتن تو دعوا حلوا خیرات نمی کنن خواهر من ناراحت نشو والا شوهرهای ماام همینن تا حرف میزنی دست پیش می گیرن

ولی خدا قهرش می گیره با زن باردار دعوا کنی کاش بفهمه😞

متاسفانه بله

چرا عزیزم متأسفانه بهت تبریک میگم که داری مادر میشی گلم بخاطر بارداریت حساس شدی بنظرمن شوهرت منظور بدی نداشته یه چیزی فهمیده میخواسته خرجش کنه واینکه شوهرت دوست داره مطمئن باش درست یه سری از اخلاق هاس بد هست ولی دلیل بر دوست نداشتنت نیست خواهر گلم اعصاب خودت روخردنکن مواظب خودت وکوچولوت باش راستی بچه ت میفهمه احساسات رو

خدا بکشه اینارو از بس بد دهنن

من دوسش دارم،نمیخوام بمیره فقط میخوام درست شه،عصبی ک میشه بد میشه ولی خب کارای خوبم زیاد برام کرده

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
اینجورموقعا حتما خانواده خودش و خودتو در جریان بزار تا هواتو داشته باشن بخاطر نوه شون

ب مامانم گفتم.گفت سر سیسمونی حالیش میکنم.دونه دونه حرفاشو میام ب روش میارم

نزاشتم بابام بیاد وگر نه بابام میومد پارش میکرد هیچی دیگه شر میشد