من بعد زایمانم از ۹۶کیلو خودمو به۶۹کیلو رسوندم الان چند وقتیه به شدت اشتهام زیاد شده وزنم باز داره میره بالا الان ۷۲ام نمیخوام باز چاق شم کسی تجربه ای داره که اشتهامو از دست بدم؟من شیرده هستم.
لطفا کاری با اشتهات نداشته باش دیگه کلا نمیتونی چیزی بخوری
این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
منم اشتهام خیلی زیاد شد کلی وزن اضافه کردم مجبور شدم قرص کاهش اشتها بخرم الان فقط با این قرص اشتهام کمه قرصم آخرشه نمیخوام هم باز چاق بشم نمیدونم چیکار کنم با این اشتها لعنتی
دقیقا چرا اینجوری شده اصلا دله شدم یه غذا رو میبینم میگم بذار یه بشقاب دیگه بخورم اتفاقی نمیو ...
موفق باشی 😍من الان به شدت به انگیزه احتیاج دارم که بازم نخورم امروز مثلا شروع کردم به کالری شماری ولی هی دلم یچیزی میخواست واسه خوردن فک کنم باید خونه رو از هر نوع خوراکیی پاک کنم