2777
2789

خانما بگید چیکار کنم من با یکی سه ساله تو رابطم خیلی خوبه از گل نازک تر بهم نگفته میخواست آزمون استخدامی بده یعد بیاد خاستگاری ولی رد شد و دیگ مجاز ب شرکت نیست مجبوره بره سرکار دیگ ای تو اسکله درآمدش خوبه ولی اگ بیاد خاستگاریم مجبورم برم شهر غریب زندگی کنم و از خانواده دور میشم شما باشید جیکار میکنید ولش کنم یا پاش بمونم و برم غربت😭😭😭😭😭داغونم دعا کنید برام خدا برام معجزه کنه

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

من بودم میرفتم باهاش

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلت چی میگه؟؟

اگه دوسش داری باهاش خوشبخت میشی 

چه ایراد داره بری باهاش

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الهی تصمیم خودته عزیزم خیلیا هستن بعد از ازدواج میرن شهر دور یکیش خودم

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
الهی تصمیم خودته عزیزم خیلیا هستن بعد از ازدواج میرن شهر دور یکیش خودم

برگردی عقب بازم میری غربت نمیدونم چیکار کنم

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید