2777
2789
عنوان

اتاق عملی هایی که پول پارو میکنن!!🧐☝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 48 پست
اسپیشال جراحی  چجوری میشه بشی ؟ گفتم منم  این رشته ام

باید با ی جراح مچ بشی باهاش بری سر عملش  سیرکولر یا اسکرابش وایسی اعتمادشو جلب کنی کم من خودش بهت اعتماد میکنه عمل هارو میده دستت

✨🤍love me like you do
خدای شما هم بزرگه عزیزم میدونی اگه اونا گند کارشون دربیاد باید برن گوشه خونه بشینن  چه بسا شما ...

من راستش مدرک زبان دارم و هدفم مهاجرته ک تو این زمینه مهاجرت پرستاری از اتاق عمل بهتره ولی خیلی این موضوع خورده تو ذوقم

✨🤍love me like you do

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا چی بگم اینا ی سریاشون حتی از خود دکتر بیشتر عمل میکنن واسه همین دستشون راه میفته بیشتر از این ن ...

چی بگم!کاش بفکر اخرتمون هم باشیم فقط این دنیا رو نبینیم همین

شما پرستارها واقعا زحمت‌کش هستین امیدوارم از لحاظ مالی هم بهتون توجه بشه☺💛موفق باشید

بیا باهم بریم سوریه پیش عمه‌زینب😉 www.dadashreza.com
باید با ی جراح مچ بشی باهاش بری سر عملش  سیرکولر یا اسکرابش وایسی اعتمادشو جلب کنی کم من خودش ب ...

وای خدا 

یعنی  تو دیگه جراحی میکنی و نقش جراح رو داری 

چقدر دنیا  عوض شده  

اینطوری خب بیمار آسیب می بینه

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
مثلا در ماه  چقدر درمیارن ؟ حدودی بگید  بعد اگه  یه اتاق عملی عادی باشی چقدر در ...

عزیزم بستگی داره من نمیتونم درآمد دقیق بدم ک ما اتاق عملی داریم ک دستیار شده بالای ۱۰۰ تومن درامدشع تو ماه بخوای عادی کار کنی زیر ۱۰ تومن 

✨🤍love me like you do
عزیزم بستگی داره من نمیتونم درآمد دقیق بدم ک ما اتاق عملی داریم ک دستیار شده بالای ۱۰۰ تومن درامدشع ...

مرسییی🥺♥️♥️♥️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
چقدر کثیفه دنیای پزشکی خوشحالم که هیچ وقت قبول نشدم  اسی تا همینطور با شرف بمون و به حقوقت قان ...

بخدا میدونی از چی میسوزم من هم رتبم بهتر از اینا بوده هم مدرک ایلتس دارم اونوقت اینا تو اتاق عمل واسه خودشون پادشاهی میکنن  و میان ب من پز میدن البته فقط ی سری کلینیک های خصوصی اینجوری در همه

✨🤍love me like you do
من راستش مدرک زبان دارم و هدفم مهاجرته ک تو این زمینه مهاجرت پرستاری از اتاق عمل بهتره ولی خیلی این ...

خب بفرما شما هدف داری برای زندگیت ایشالا که مهاجرت موفق داشته باشی مثل اونا نیستی که با جون مردم بازی کنی

بخدا میدونی از چی میسوزم من هم رتبم بهتر از اینا بوده هم مدرک ایلتس دارم اونوقت اینا تو اتاق عمل واس ...

عزیزم ایران اینطوره دگ خدا به کارت پیشرفت بده ولشون کن اونا رو، اونا یجا کارما پس میدن مگه الکیه اخه

چه جالب ک این تاپیکو  دیدم  دانشجو اتاق عملم ترم یک  می خوام دو ترم مزخصی بگیرم تا ...

سلام عزیزم امکانش هست بیشتر با هم آشنا بشیم ؟؟ اخه منم میخوام رشته اتاق عمل بخونم ولی نمیدونم چحوری و از کجا شروع کنم

سلام عزیزم امکانش هست بیشتر با هم آشنا بشیم ؟؟ اخه منم میخوام رشته اتاق عمل بخونم ولی نمیدونم چحوری ...

سلام عزیزم 

متاسفم ک دیر پیامتون رو دیدم ♥️

مدتی سایت نبودم در خدمتم