2777
2789
عنوان

بچها جنین رو بردن پاتولوژی

4774 بازدید | 17 پست

سلام بچها من دیروز سقط داشتم و جنین دفع شد.بعد گفتن میبرن پاتولوژی ببینن علت چیه.

از بین شما بوده کسی که این ازمایش ها رو پشت سر بذاره؟چی گفتن؟زیر سه ماه  بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی پاتولوژی در نود درصد مواقع میزنن سالم ...اگه علت سقط ها رو با پاتولوژی میفهمیدیم که دردی نداشتیم ...فقط باید آزمایش های بعد از سقط رو بدی و تا علت رو نفهمیدی باردار نشو ...

توی پاتولوژی در نود درصد مواقع میزنن سالم ...اگه علت سقط ها رو با پاتولوژی میفهمیدیم که دردی نداشتیم ...

چیزی درباره ازمایش بهم نگفتن اخه.فقط گفتن زنگ بزن بپرس واسه چی بوده.بعدم جواب رو ببر واسه دکتر خودت.

یعنی دکتر خودم این ازمایش ها رو مینویسه؟

چجوری سقط شد خون ریزی داشتی خونت ج رنگی بود از شیاف استفاده کردی یا ن؟

از صبح دیروز ک افتادم به دلدرد اول لک داشتم فورری شیاف گذاشتم.نیم ساعت بعد افتادم ب خونریزی بعدم خون شفاف تازه 

بیمارستان ک رسیدم بچم تو رحمم نبود و داشت سقط میشد.دیگه معاینم کردن و سقط😔😔

چیزی درباره ازمایش بهم نگفتن اخه.فقط گفتن زنگ بزن بپرس واسه چی بوده.بعدم جواب رو ببر واسه دکتر خودت. ...

ازمایش اجباری بعد از هر سقط جنین رو میفرستن پاتولوژی...

اصلا علت رو با این آزمایش نمیتونن بفهمن چون خیلی آزمایش کلی...اگه سقط اولت بود و دکتر گفت مشکلی نداره طبیعی برای همه پیش میاد توجه نکن اگه شده به دروغ بگی دوتا سقط داشتم ولی بزار آزمایشات کامل رو برات بنویسن و مجدد باردار شو ...آزمایشات کاملش هزینه داره ولی ارزشش رو داره چون خدایی نکرده الان سقط مکرر خیلی رواج پیدا کرده و هزینه بالایی رو میطلبه پس چه بهتره از الان پیشگیری کنی ...

آزمایش های کامل ایمنی انعقادی،آزمایش کروموزومی ژنتیک،عکس رنگی از رحم و ازمایش اسپرم همسرت...