2777
2789
عنوان

من نوجونم کمکم کنید تا کنترل کنم

326 بازدید | 23 پست

لطفا قضاوتم نکنید شرایطم طوری نیست که مشاور برم یا با خانواده و دوستانم در میون بزارم 

راستش من حس میکنم دارم به بیراهه میکشم شبا به را.::';طه فکر میکنم خیلیم تلاش کردم ک ذهنما دور کنم ولی هر لحظه که حوصلم سر بره میرم تو این فکر که با جنس مخالف حرف بزنمو... البته از دوستامم پرسیدم اونا هم دورانی مشابه من داشتند ولی میخوام که قبل از حاد شدن موضوع جلوگیری بشه حتی جریمه هم برا خودم قرار دادم اگه راهکاری دارید تقاضا دارم در میون بزارید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میتونم بهت بگم ارتباطت با خدا اصلا واصلا قطع نکن روی گوشیت بادصبا اذان گو‌ نصب کن صدای اذان به گوشت بخوره همون موقع سریع نماز بخون و همیشه دعا کن خدا هیچ وقت به حال خودت ولت نکنه من واقعا اثر اذان و نماز رو تو زندگیم میبینم خیلی روحم آروم میشه بعد از نماز سعی کن قران هم بخونی با معنی واقعا معجزه میکنه 

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

حق داری بخاطر نوجوانی و نیاز های این دوره هست 

قبل خواب شبا تا فکرش میاد سراغت بیدار شو یه کاری لنجام بده و سرگرم شو 

کتاب بخون 

با گوشی بازی کن یا قرآن بخون 

تا خوابت بگیره 

عزیزم این حسا برای این دوران کاملا طبیعیه 

اگه نباشه جای سواله 

بازم آفرین به تو دختر خوب که احساس عذاب وجدان میکنی به نظرم اگه با مادرت راحتی باهاش درمیون بزار 

مادر بهترین مشاور برای هر دختریه 

باهاش راحت باش و مطمعن باش بهترین کمک رو بهت میکنه

تلاش کن طلاش کن 🙋‍♀️