2777
2789
عنوان

موی صاف

160 بازدید | 12 پست

تا حالا روشی خونگی  رو امتحان کردین که موهاتون صاف شده باشه؟ امروز مراسم داشتیم رفتم آرامگاه موهام رو صاف کرده . آنقدر خوشم اومد . ولی پدر موهام در اومد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موجاتون آسیب ندیده ؟ 

ن چون با حرارت صاف نمیکنم.تو حموم ماسک مو میزنم.بعد حمومم روغن نارگیل میزنم موهام نمداره بعد شونه میکنم موهامو پشت سرم میبندم قشنگ شونه میکنم رو به عقب.یه روسری هدی چیزی میبندم جلو موهام تا نیم ساعت هم وز موهام میخابه و جلوی موهام تقریبا خشک میشه.هم پشت موهام نیمه خشک میشه.بعد با بیگودی سایز درشت میپیچونم موهامو میزارم خشک شه عجله داشتی سشوار بگیری روزتر خشک میشه.بازش کنی هم موهات صاف شدن و حجیم نشون میدن هم حرارت نخورده بشون سالم میمونن

منظورم کراتینه و صافی دائم بود ، اونا گرونه مخصوصا واسه موی بلند

بله خیلی گرونه جای خیلی مطمنیم باید بری وگرنه بعد شش یا هفت ماه ک اثرش بره تو میمونی و یه عالمه مویی ک به خاطر اتو کشی سوخته 

بله خیلی گرونه جای خیلی مطمنیم باید بری وگرنه بعد شش یا هفت ماه ک اثرش بره تو میمونی و یه عالمه مویی ...

همین الانش هم به خاطر یه سشوار موهام آسیب دیدن