2777
2789
عنوان

خسته شدم از همش نشدن

277 بازدید | 19 پست

گاهی زندگیم رو نگاه میکنم حالم بد میشه

از اینکه همه چیز زندگیم نصفه نیمه مونده و هیچ وقت نرسیدم

حالم خراب میشه، هی خودم رو گول میزنم و میگم باید امیدوار باشم اما تهش میدونم خودم رو خر کردنه

سالها پیش دو بار باردار شدم، اولیش دو ماهگی سقط شد، دومیش هفت ماهگی به دنیا اومد و زنده نموند.

بعد از سالها دوباره خواستم دیدم یک توده دارم تو تخمدانم و ذخیره تخمدانم هم افتضاح، عمل کردم و بعدش خواستم اقدام کنم ولی باردار نشدم ای وی اف کردم کلا ۵ تا جنین بعد از دوبار ای وی اف دارم.

بعد ضخامت رحمم کم بود اومدم دارو بگیرم بینش حال پدرم بد شد و وسط کار رهاش کردم.

سر همه مسایل زندگیم همینه

به قول اون دیالوگ مرد هزار چهره 

که میگفت نمیدونم چرا هی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از این نشدن ها تو زندگیه همه هست فقط خاسته ها فرق میکنه 

نامید نشو 

منم به خیلی چیزا که میخاسم نرسیدم و همچنان در حال تلاشم 

خدا لعنت کنه این اطرافیانو که یجور رفتار کردن که انگار بدون بچه یچی کم داری والا اونام که زایمان داشتن ۹۰ درصد بخاطر حرف مردم بوده 

کاش فرهنگ سازی بشه که ادما بدون بچه هم میتونن زندگی کنن میتونن خوشبخت باشن

منم 6ساله هرچی میوام هیچی بچه داشتن شده حسرت.درکنارش هزارتامشکل دیگه ام دارم انگار من نحسم منفورم ک بهرچی ک میخوام نمیرسم شک ندارم سک ادم انقدبدبخت وبدشانس الان دلم میخوادخودموفحش بدم 

فکر میکنم با یه زن توی خونه زندگی میکنم.جالبش هم اینه توی خواب ارضا میشه هر ۱۵روزی یکبار.دیگه ول ول هست رابطه مون.از خودم و اون بدم میاد.روز زن هم گف تو مادر نیستی که بهت تبریک بگم.بعد دیشب میگه تو یه زنی دیگه چه فرقی بین تو و مادر هست همتون مونثین پس روز تو ام بوده.بخدا دلم به هیچی بند نیس.وقتی میبینم صبح میره غسل میکنه که نماز صبحش رو بخونه داغون میشم.هر چی دوا و دکتر هم بوده رفتیم هیچ هیچ فایده ای نداشته

فکر میکنم با یه زن توی خونه زندگی میکنم.جالبش هم اینه توی خواب ارضا میشه هر ۱۵روزی یکبار.دیگه ول ول ...

عزیزم چرا اینها رو بهش نمیگی؟ 

به خودش باید بگی 

باید بهش بفهمونی حس و حالت رو

عزیزم چرا اینها رو بهش نمیگی؟  به خودش باید بگی  باید بهش بفهمونی حس و حالت رو

تاحالا صدبار گفتم .میگه تو بیا طرفم .من دیگه نمیتونم برم طرفش.اونم تاحالا ۱۰۰تا دکتر واسه مریضیش رفته هیچ فایده ای نداشته.بخدا دیگه موندم

من پریود شدم ۱۰ روز حالا ۴روزی میشه سرماخوردم.حساب کن همیشه منتظرم.فقط ۳سال اول زندگی خوب بود بعدش ه ...

من که روزی نبود که بدون فکر و خیال نباشم...

گاهی وقتا دلم میخواد برم یک جایی که تنهای تنها زندگی کنم بدون اینکه کسی منو بشناسه ...

تمام عمرم به استرس و ترس اینکه اینده چی میخواد بشه گذشت... اصلا یادم رفت زندگی کنم....

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت  
تاحالا صدبار گفتم .میگه تو بیا طرفم .من دیگه نمیتونم برم طرفش.اونم تاحالا ۱۰۰تا دکتر واسه مریضیش رفت ...

به نظرم حداقل رابطه رو حفظ کن با مشاور صحبت کن

اون میتونه کمک کنه

زندگی ها عجیب شده