2777
2789
عنوان

تولدپسرم واومدن رقاص

| مشاهده متن کامل بحث + 5155 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن فیلمشه چون نیمه لخته نمیخام بزارم گفتم ک مربی رقصمه میادخونم میرقصه فیلمشوبرمیدارم

اونوقت نشونه شوهرتون هم دادین؟؟

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
اونوقت نشونه شوهرتون هم دادین؟؟

ن حذفش کرده بودم توسطل اشغال بود یبار شب ازخواب بلن شدم دیدم شوهرم ازاونجا بازیابی کرده نگاکرده منم قهر کردم گف توازاون خوشگلی بعدا گف میخام بیارم واسه تولدپسرم

ن فیلمشه چون نیمه لخته نمیخام بزارم گفتم ک مربی رقصمه میادخونم میرقصه فیلمشوبرمیدارم

فقط ی چیزی بهت بگم عزیزم منم 21سالمه درک میکنم حسو حالتو از من میشنوی با مربیت کات کن و حواستم باشه ی وقت با شوهرت روهم نریزن

چون حتما ی چیزایی هست ک شوهرت گفته اون بیاد و لباس سکس. ی بپوشه... 

یکی از تاپیکاتم گفتی میخواد زن بگیره 

ن حذفش کرده بودم توسطل اشغال بود یبار شب ازخواب بلن شدم دیدم شوهرم ازاونجا بازیابی کرده نگاکرده منم ...

😐😐 خب عزیزم دیگه خودت باید تا تهه داستانو بخونی...اصلا به همسرت رو نده به روشم بیا که ناراحت شدی

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃