2777
2789

بچها من یک‌ماهه راکوتان میخورم صورتم و لبم ب شدت خشک شده یعنی اصلا جایی نمیتونم برم خجالت میکشم اصلا نمیتونم رژ یا کرم بزنم از شدت خشکی تازه جوش هم میزنم جوشای بزرگ نمی‌دونم قطعش کنم یا ادامه بدم 😔 

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

وای چرا میخوری اینا وحشتناکن

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط لبم خشک شده بود که بالم لب می زدم.دکتر بهت کرم یا سرم آب رسان نداد؟؟دستگاه بخور سرد و بخور گرم تو خونه بذار تا خشکی پوستت کم تر بشه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
عزیزم نرم کننده لب بزن. اسم دقیقشو نمیدونم ولی داروخانها دارن شبیه رژ لب هست ولی ی روغنی هست لب رو چ ...

اونو ک مرتب میزنم فایده نداره بالم لب

اولش جوشای زیرپوستی بیرون میزنه بعد پوست خشک میشه ضدآفتابتو حتما استفاده کن چون پوستت حساس تر میشه اگه ریزش مو هم گرفتی دلیلش همین قرصه که بعد از تکمیل دوره و قطع قرص دوباره خوب میشه 

آب و مایعات و میوه زیاد مصرف کن

برای لبت هم از بالم لب یا پماد آد یا روغن نارگیل استفاده کن

ابروهاتو با روغن بنفشه

پایه کنجد چرب کن لبات دیگه خشک نمیشن

من فقط لبم خشک شده بود که بالم لب می زدم.دکتر بهت کرم یا سرم آب رسان نداد؟؟دستگاه بخور سرد و بخور گر ...

کرم و آبرسان هم میزنم بی فایده ...شما چ آبرسانی میزدی

اونو ک مرتب میزنم فایده نداره بالم لب

خواهر هر دقه دستش بود و میزد. ولی فقط با همین راکوتان هم از جوشهای گنده صورتش راحت شد. قشنگ هر جوشش اندازه ده تا جوش کنارهم و زیر پوست بود . ورم میکرد صورتش

اولش جوشای زیرپوستی بیرون میزنه بعد پوست خشک میشه ضدآفتابتو حتما استفاده کن چون پوستت حساس تر میشه ا ...

مثلا عزیزم اینجوری نیس ک یهو کلی جوش بریزه بیرون ولی خب هفته ای دوتا گنده میزنم چرکی و بزرگ ....ضدآفتاب بیرون میرم میزنم ولی اینقد پوستم خشکه پوست پوست میشه بدتر همه نگام میکنن خجالت میکشم😩

کرم و آبرسان هم میزنم بی فایده ...شما چ آبرسانی میزدی

سرم آب رسان لورال خوبه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خواهر هر دقه دستش بود و میزد. ولی فقط با همین راکوتان هم از جوشهای گنده صورتش راحت شد. قشنگ هر جوشش ...

منم دایم دستمه...خواهرتون چند ماه خورد