2777
2789
عنوان

گروه بارداری کسی داره دعوتم کنه

139 بازدید | 16 پست

سلام خانوما گروه بارداری توی روبیکا یا ایتا ندارید ک منم دعوت کنید یا ایدی و لینک گروه بدید لطفا

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️

https://rubika.ir/joing/BJIFJFJA0SEUYAHJDIDVXQEFYWJNHRDE

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای

عزیزم تاپیک ترکیدمن پستتونوندیدم اگه میشه توی یکی ازتاپیکام بیابگو کنجکاو شدم ببینم چی گفته بودید😅

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ممنون محبت کردی عزیزم

خواهش میکنم💖

همینجا تاپیک بزن من چندتا از بچهای ۱۶، تا ۲۰ هفته رو میشناسم تگ میکنم. تاپیک زدی تگم کن

ن من اینجا زیاد نمیام استرس میگیرم همش خیانت و دعوا و ... ست 

اگه روبیکا باشه خیلی بهتره جمع شیم اگه دوستان تمایل داشتن

عزیزای دلم برای اینکه آرامش به زندگیم برگرده یه صلوات مهمونم کنید لطفا♥️
شما چی گفته بودی ک جواب دادم؟. یادم نیس عزیزم .🫣

همونی که گفته بودم یزدم 

همونی که گفته بودم یزدم 

اهان گفتم یزد ک مذهبیه.

آخه یکی از دوستامون بود آقاشون میگفت ما اینقدر مذهبی هستیم ک پدر خانومم از این مجلس روضه میاد بیرون بعد برا تفریح میره ی مجلس روضه دیگه🤭🤭 جلو زنش میگفت😁 میگفتن یزد کلا اینجوری اصلا مجلس روضه طی سال جمع نمیشه