2777
2789
مارک موادشو میدونی؟

ن گلم ولی هرچقدم خوب باشه بعد ی مدت کم رنگ میشه 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به مواد مصرف شده داره من دوساله زدم اصلا هم سبز نشده مشکیش نسبت به روز اول کمرنگ تر شده ولی هم ...

اره ولی اشناها دیدم سبز شده شما شاید موادش کیفتش بالاس 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
نه من داخل ابروی خودم رو پر کرد

میشه عکس بزاری گلم ؟منم میزارم 

ب منم میگن میکرو کن خودم ک ب نظرم  ابروهام خیلی ام پره

ن گلم ولی هرچقدم خوب باشه بعد ی مدت کم رنگ میشه 

یکی از فامیلا زده کمرنگ شدنش در حدیه که انگار خط چشمو با مداد چشم کشیده

یعنی در حد خط چشم مایع تیره نیست ولی سبز و ابی هم نیست 

شما چه مارک رنگی زدی؟

نمی‌دونم ولی سالنی که همه کارامو اونجا انجام میدم رفتم هم میکرو ابرو هم تتو خط چشم و راضی بودم مارکشو نمی‌دونم حقیقتا

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
یکی از فامیلا زده کمرنگ شدنش در حدیه که انگار خط چشمو با مداد چشم کشیده یعنی در حد خط چشم مایع تیره ...

آره همینجوری میشه اگر موادش خوب باشه سبز و آبی نمیشه

خدایا خودت درست کن تودرست کنی قشنگتره 😍
یکی از فامیلا زده کمرنگ شدنش در حدیه که انگار خط چشمو با مداد چشم کشیده یعنی در حد خط چشم مایع تیره ...

حتما موادشون خوب بوده 

من هم ابروهامو میکرو کردم هم خط چشم زدم اصلا نه بد رنگ شده نه پخش شده بستگی به مواردی داره که استفاده میکنن 

اگر دنبال یه کار طبیعی و یک مجموعه حرفه ای هستید پیشنهاد میکنم  حتما برید مجموعه مریم حمزه ای

پرسنل سالنشون ، امکانات سالن همه چی عالی بود. من با رضایت کامل از سالن خارج شدم تو اینستا نمونه کاراشونو ببین

https://maryamhamzei.com/

این آدرس سایتشون داخلش همه اطلاعات مربوط به شعبه ها (آدرس , شماره تماس , نمونه کارای پیگمنترای هر شعبه , هزینه خدمات و....) موجود

من بن مژه زدم خیلی خیلی خوبه دو ساله زدم الان ی کم سورمه ای شده نازکه و مشخص نیست امسالم میخوام ی کم پررنگش کنم. ابروهام هم میکرو کردم خیلی پاک شده دو ساله خوب امسال هر دو رو ترمیم میکنم😄😀🙂😍🥰