2777
2789
عنوان

عشق چیزی بیشتر از هورمونه؟؟

329 بازدید | 28 پست

عشق نه خاصه نه مقدس

فرمول عشق اینه: آدرنالین + اکسی توسین

حتی باداروهای ضد افسردگی میتون درمانش کرد

فقط یک روانپزشک لازمه

درک نمیکنم بعضیا چطوری تعریفای افسانه ای و اغراق آمیز دربارش میکنن...

تاپیک های  حاجت روایی تگم کنید   براتون صلوات میفرستم  

از نظر منم هورمونه

ولی مگر نه اینکه همین تجربه های خاص رو خیلی ها با مواد مخدر یا روانگردان دارن؟

پس تجربه و توصیف مدرک نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که شماهم میگین وجود نداره حتی علاقه مادر به فرزند غریزیه

بله جادوی طبیعت برای بقاست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
جدی میگی؟

بخدا کسی هم نمیتونه نگهش داره میذاره میره تو خیابونا میخوابه شعرای عاشقانه میخونه میرن برش مبگردونن دوباره میره

همه جای صورتشو با زغال سیاه میکنه میگه از داغ عشقمه

عشق وجود نداره!!!!!واقعا نمیدونم چرا انسان ها اینهمه درگیرش هستن😄

لیلی و مجنون افسانه بوده

تازه اسمش روشه مجنون یعنی دیوانه

نه عاشق

لیلی و مجنون افسانه بوده تازه اسمش روشه مجنون یعنی دیوانه نه عاشق

خیلی خوشحالم یک نفر مثل شمارو پیدا کردم که همچین نظزی میدید🙂

نه تو آنی که همانی.نه من آنم که تو دانی
بخدا کسی هم نمیتونه نگهش داره میذاره میره تو خیابونا میخوابه شعرای عاشقانه میخونه میرن برش مبگردونن ...

جالب بود اولین باریه همچین چیزی میبینم

روانپزشک و روانشناس رفته؟