2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کلی ترس بهم پیام داده بود میشه باهات حرف بزنم اگ وقت داری گفتم بله بفرمایید بار اولی ک زنگ میزد از شدت استرس و خجالت فقط می‌خندید ولی سعی میکرد منی ک صد برابر بد تر از خدش بودمو به حرف بیاره تا خجالتم بریزه🙂😂

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

دختر خیلی شیطونی بودم باهاش تلفنی قرار گذاشتم اما تیپمو ی مدل دیگه گفتم اون بیچاره همه چیو دقیق گفت بعد که سر قرار اومد حرص میخورد و به گوشیم زنگ میزد من رو ب روش بودم اما منو نمیشناخت خیلی کیف کردم

با دوستم رفته بودم دانشگاهش

اتفاقی رفتیم سر یکی از کلاسا

پسر پر شر و شور دانشگاه بود که با همه صمیمی بود و بهترین دانشجوی کلاس بود تو نگاه اول ازش خوشم اومد

خیلی خوش تیپ، با یه عالمه اکسسوری مثل انگشتر و گردنبند و اینا

وقتی خواستن عکس دست جمعی بگیرن دید تنها نشستم به منم گفت بیا تو عکس، گفتم نه من مهمانم ممنون‌. اصرار کرد ولی باز نرفتم

چند ماه بعد دوستم پسررو دید و گفت من ازش خوشم میاد

دوست شدیم، منو شکست. برای اولین بار از جنسیتم بدم اومد.

کاش هیچوقت ندیده بودمش حتی الان که مینویسم چشمام اشکی شدن💔

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

بعدش برگشتم خونه زنگ زد کلی عصبی بود گفت پیدات میکنم گفتم باشه پیدا کن خبلصه دید تهدید فایده نداره

ی روز بعد زنگ زد که توروخدا من از فکرت نمیتونم دربیام

منم گفتم حالا حالا ها قرار خبری نیست باید بشناسمت بالاخره بعد ۳ ماه تو مزار شهدا قرار گذاشتم داشت دیوونه میشد

اونجا که دیدمش واقعا عاشقش شدم

۱۰ سال طول کشید تا بابام رضایت بده اما الان خیلی خوبه زندگیم خداروشکر