2777
2789

قبل از تزریق امپول متوتروکسات بتام روی ۱۱۰۰ بود 

بعد از ۴۸ ساعت به ۹۳۰ رسید ، دو روز بعد ۶۵۰____ ۴۸ ساعت بعد ۳۹۰___ یک هفته بعد به 9 رسید ، و ده روز بعد ۳ شد ، که دکتر گفت این سه رو صفر در نظر میگیره و خاتمه بارداری ....

دقت کنید که تمام ازمایشات رواز یه ازمایشگاه خاص بدین 

يعني سقط شد؟

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطفا بگو علایمت چی بود من درد کتف دارم خیلی میترسم واینکه بتام یه هفته بعد موعد ۴۷۳۲هستش

من تو شیش هفته یهو درد شدید زیر دل گرفتم و به لکه بینی افتادم که سریع رفتم دکتر ، بعد دوسه روز درد شدید پریودی و درد تو سمت چپ داشتم چون بچه تو لوله سمت چپم بود، درد کتف هم از علایم خارج رحمیه ولی برای اثبات خارج رحمی باید دوبار با فاصله ۴۸ ساعت ازمایش بتا رو تکرار کنی اگر هر ۴۸ ساعت دو برابر نشه احتمال خارج رحمی بالاست و حتما باید تحت نظر دکتر باشی ، حتما برو دکتر و حتما بتا رو مرتب چک کن چون اگه دیر بفهمی خطر جانی و از دست دادن لوله رو داری، البته ایشالا که شما بارداری سالمی داری...

ممنون عزیزم یعنی قبل شش هفته هیچ علایمی نداشتی؟

درسته هزینه داره که ادم تو هفته های اول تحت نظر باشه ولی واقعا می ارزه ، چون اکثر سقط ها تو هفته های اوله ، من اگه تحت نظر نبودم شاید اتفاقات بدی برام می افتاد، ولی کلا ادم حساسی عستم و همیشه پیگیرم

درسته هزینه داره که ادم تو هفته های اول تحت نظر باشه ولی واقعا می ارزه ، چون اکثر سقط ها تو هفته های ...

خوشبحالت شرایطشو داری من یه سقط  و یه پارگی کیسه اب زود رس داشتم ولی الان ازمایش دادم ودیر جواب میدادن واسه همین شوهرم وقت نکرده حتی برم بگیرم جوابشو زنگ زدم پرسیدم توکلم به خداست فقط باهزاران استرس و فکروخیالی که دارم