2777
2789
عنوان

خیلی کم روئم

119 بازدید | 12 پست

بچها خیلی کم رو و خجالتیم امشب خونه پدر دوست شوهرم دعوتیم خیلی استرس دارم نمیدونم از در توو برم جی بگم موقع احوال پرسی سر سفره خدافظی اصن بتونم باهاشون بحثی بکنم و صحبت کنم لطفااااااااا راهنمایی کنید خواهش میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چقدر شبیه منی 

هم کم روعی، هم تند تند صحبت میکنی

منم همینم :)))

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
خیلی بده درحدی که عاجزم از جایی رفتن

درونگراییم؛ ماها اعتماد ب نفسمون پایینه🥺

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

منم همین طورم 

فقط به این نتیجه رسیدم آدم باید آروم باشه 

آروم و متین حرف بزن هم استرست کم میشه هم اشتباه نمیکنی 

لازم نیست تند تند جواب سلام و احوال پرسی بدی آروم آروم 

خوش بگذره

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

سلام احوال پرسی با صدای رسا 

ارتباط چشمی برقرار کن

خوب دست بده نه شل نه سفت

لبخند بزن

با هر کدوم از افراد خانواده کامل و سر وقت احوالپرسی کن بعد برو سراغ بعدی تند تند سلام نکن و بشین

اهسته و شمرده

بعد احتمالا تعارف میکنن بشینین، و شروع میکنن به پذیرایی بگو خیلی تو زحمت افتادین ببخشیداونا هم میگن چه زحمتی اینا

اگه خیلی وسیله برا پذیرایی اوردن بگو تورو خدا انقد زحمت نکشین همه چیز هست

وقتی نشست کنارت بگو چه خبر اگه بچه ای داره که تو جمع نبست حالشونو بپرس، اگه پدر مادری فامیلی چیزی داره که مریضن حالشونو بپرس که بهتر شدن یا نه، اگه تازه از مسافرت اومدن راجع به سفرشون بپرس و...

شامم که خوردین هم از خانم تشکر کن هم از اقا و دیگه تعارفات معمول بستگی به خانوادش داره، مثلاانشالله سفره زیارت پهن کنین، انشالله عروسی یا دامادی فلان بچه و... اگر نگفتی هم مهم نیست همون دستتون درد نکنه کافیه

اگر میزبان گفت ببخشید اگه کم و کسری بود بگو خیلی ممنون همه چیز عالی بود

کلا احن صحبت کردن منم تر از چیزیه که میگی، اینکه صدات ملایم و رسا باشه،شمرده حرف بزنی و با اعتماد به نفس

موقع خداحافظی هم تعارف بزن بیان خونتون

درخواست دوستی قبول نمیکنم
[QUOTE=270138534]منم همین طورم  فقط به این نتیجه رسیدم آدم باید آروم باشه  آروم و متین حرف ...

سلام 

حال شما 

خوب هستید 

چطورین با زحمتای ما  در همین حد برا ورود 

وقتی هم خواستین برگردین خونتون بگو ببخشید زحمت دادیم 

انشالله شماهم تشریف بیارین ما در خدمتتون باشیم 

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔