2777
2789
من برا مهمون درست نمیکنم .برای خودم درست کردم خرما اصلا خوشم نمیاد اینجوری درست میکنم  اشتهام ب ...

اره دقیقا منم خرما رو همینجوری نمیخورم 

این توپک های خرمایی عالیه ، بسیار هم مقوی برای بچه هاس 

من خودم درست میکنم هم بچه میخوره هم خودمون با چای ، هم میان وعده ،خیلیم مفیده

شَرحی ِز حال و حالی زِ شَرح نیست🖤🥀 ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا ، اما من مهمان باشم نمی‌خورم از اینا چون دلم نمی‌کشه یکی دستمالی کنه چیزیو که میخورم رو ، البته به شخص صاحبش هم بستگی داره بعضیا با دستکش درست میکنن ، و بعضیا هسته خرما رو از دهنشون در میارن یه وقت چیزی نچسبیده باشه بهش حروم شه و اون بخورن بعد با همون دست خخخخ

و الا عکس کد بانو بودن شما رو نشون میده و باسلیقه رو من خودم تا به حال حوصله اینکارو نداشتم 

کوفته و کتلت بعد از فرم دادن توی روغن حرارت بالا سرخ میشه مگه نه؟! 

اگه بخوای به این چیزا فکر کنی هیچی نمیشه بخوری. فکر کن آبمیوه و بستنی فروشی که پخت ندارند یا هر جایی مثل آشپزخونه های بیرون که غذا آماده میدن .کلا نباید زیاد فکر کرد به این چیزها برای آرامش خودمون بهتره اینطوری

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
تصور اینکه همینطور توی دست غلطونده شده و حتی ممکنه اشپز محترم انگشترتشم درنیاورده باشه، اذیتم میکنه ...

من دستکش لاتکس دستم میکنم حتی واسه خوردن خودمون اما از بیرون همچین چیزی رو نمیخرم ۱۰۰ درصد دستاشم نشسته 

اگه بخوای به این چیزا فکر کنی هیچی نمیشه بخوری. فکر کن آبمیوه و بستنی فروشی که پخت ندارند یا هر جایی ...

حرفتونو قبول دارم کااملا

ادم بددلی هم نیستما

اما

با این خرما توپکی ها مشکل دارم

تو فکرمه

من برا مهمون درست نمیکنم .برای خودم درست کردم خرما اصلا خوشم نمیاد اینجوری درست میکنم  اشتهام ب ...

پودر بیسکوییت هم بریزی خوشمزه میشه من گاهی اوقات اینا رو میزارم لای بیسکوییت با چایی میخورم اینقد حال میده 

ن خوبه من دوست دارم قرچ و قرچم میکنه خخخخ

من یه مدت بیرجند بودم اونا این توپک ها رو توی شاهدانه میزدن خیلی خوشمزه میشه شاهدانه تفت داده شده با نمک میدونی که شاهدانه نشاط آور هم هست

چرا 🤣بخاطر دست مالی بودنش؟؟؟؟؟؟جاری منم درست میکنه....میترسه بمونه رو دستش همه فکر کنن کثیفه نخورن& ...

اره

واقعا ترسشو دارم

مخصوصا که دیدم مثلا بچه 4سالشونم بهونه میگیره که به ننم بدین درست کنم و خییییلی قشنگ اون بچه هم مشازکت میدن