الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشیدا ، اما من مهمان باشم نمیخورم از اینا چون دلم نمیکشه یکی دستمالی کنه چیزیو که میخورم رو ، البته به شخص صاحبش هم بستگی داره بعضیا با دستکش درست میکنن ، و بعضیا هسته خرما رو از دهنشون در میارن یه وقت چیزی نچسبیده باشه بهش حروم شه و اون بخورن بعد با همون دست خخخخ
و الا عکس کد بانو بودن شما رو نشون میده و باسلیقه رو من خودم تا به حال حوصله اینکارو نداشتم
کوفته و کتلت بعد از فرم دادن توی روغن حرارت بالا سرخ میشه مگه نه؟!
اگه بخوای به این چیزا فکر کنی هیچی نمیشه بخوری. فکر کن آبمیوه و بستنی فروشی که پخت ندارند یا هر جایی مثل آشپزخونه های بیرون که غذا آماده میدن .کلا نباید زیاد فکر کرد به این چیزها برای آرامش خودمون بهتره اینطوری
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃