2777
2789
کارهایی که من دررابطه با دخترم انجام دادم و به نظرم موثر و مفید بود ایناست.... هیچوقت بهش نگفتم تو نمیتونیاین کار را بکنی!تازه تشویقشم کردم....اینه که حالا ولش کنم میخواد رانندگی کنه!حالا یکی بیاد حالیش کنه که اینکار مناسب سن تو نیییست!بزرگتر شدی به وقتش انجامش بده....!کو گوش شنوا!...ظرف شستن،جارو کشیدن،بغل کردن و تعویض پوشک خواهرای کوچکش ،غذا دادن بهشون و خیلی کارای دیگه را الان مطمینه که میتونه انجام بده! همیشه یادش دادم شجاع باشه و نترسه،مگر اینکه برای ترسش علت خوبی داشته باشه،مثل خطر واقعی!!بعد الان سوسکو میذاره زیر ذره بین جزجز نشونم میده
مادرها اگر منطق داشتند مادر نمیشدند....چگونه میتوان با منطق اینقدررررررر عاشق بود؟!
بهش یاد دادم هیچوقت نگه نمیتونم!گفتم این کلمه قدرت و انرژیت را میگیره،بگو میتونم،و مطمین باش که میتونی،من و بابا هم بهت کمک میکنیم،خدا هم همیشه کمکت هست!!الان میگه و باور داره که میتونه تنهایی از خیابون ردشهههه
مادرها اگر منطق داشتند مادر نمیشدند....چگونه میتوان با منطق اینقدررررررر عاشق بود؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته همه میگن خوبه که داره پوست منو میکنه!!!میگن آینده خوبی داره! امیدوااارم اینجور باشه!
مامان آغونی 23فروردین 4:38 ب.ظ اسباب بازی هایی مخصوص کودکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــان نوزاد تا 6 ماهه کودکان خردسال به تنهایی قادر به استفاده چندانی از دستان خود ندارند و فقط از حس بینایی و شنوایی ولامسه خود تجربه میکنند دوست دارن بصورت اشخاص از نزدیک نگاه کنند و واشیاء متحرک خوشرنگ و صدادار رو ترجیح می دهند با انتخاب ملحفه هایی که طرح های خوشرنگ و زنده ای دارند و پوشاندن جوراب هایی به او که طرح ها یا چهره های شاد روی آنها نقش شده است محیط مناسبی برای اوست اسباب بازی هایی مثل : آویز بالای گهواره اسباب بازیهای فشاری یا مکیدنی اسباب بازیها یا توپهای نرم عکسهای با پوشش پلاستیک و آینه بچه جغجغه زنگوله عروسک های صدادار
مامان آغونی 24 فروردین 8:41 ق.ظ عزیزم اسباب بازی های مخصوص این سن (14ماهگی) مثل کشیدنی یا هل دادنیه چون تو این سن بچه ها راه میرند اگر تسلط کافی ندارن این اسباب بازیها بهتر میتونه کمک کنه و کلا چون علاقه به راه رفتن دارن اسباب بازیهای سواری البته ممکنه در سوار یا پیاده شدن اوایل به مشکل بر بخورن تا اعتماد به نفسشون زیاد شه اسباب بازیهای باتری خور یا مجموعه بازیها و البته بازیهای خونه عروسکی برای دخترا و مثل حیوانات برای پسرا و ...
gilda 1393/1/30 8:40 ب.ظ من از چهار ماهگی برا دخترم کتاب داستان نشون میدادم و تعریف می کردم البته فقط اسم شکل های درشت میگفتم... خیلی علاقه نشون میداد .. فلاش کارتهای حیوانات و اشیا هم بهش نشون میدادم. زود به حرف افتاد و الان هم عاشق کتاب..
gilda 1393/2/2 10:59 ق.ظ نبات جان دختر من آر بهمن 90 به دنیا اومده.. من متن کتاب داستان اونجور که نوشته نمیخونم و بنا به علاقه بچم از رو کتاب قصه رو میسازم.. چون بچه حوصله متن طولانی نداره .. من هم کلی قصه از خودم براش میگم تا خوابش ببره تازه اونجا ها که جا میندازم میگه بگو.. نمیدونم شما پازل با بچه هاتون کار میکنید من تا بحال دستش ندادم به نظرتون میتونن انجام بدن.. راستی دخترمن خیلی وقتا خودش کتاباش برمیداره و ازشون قصه میسازه.. من از کتاب شعر با جلد ضخیم که برگه هاش هم ضخیم خوشم میاد مثل کتاب دویدم و دویدم... یا شعر میوه ها و حیوانات... چون هم شعراش کوتاه هم بچه نمیتونه خراب کنه و مدتها میتونه نگه داره..
gilda 1393/2/2 11:02 ق.ظ من سوره توحید و ابیاتی مثل ای نام تو بهترین سر آغاز بهش یاد دادم و کم و بیش بلد شده.. وقتی با حرکات دست و اشاره براش میخونم جذاب تر میشه و اگه عادی بخونم دوست نداره و میره کنار.. برای آموزش رنگها هم تک تک و از رو وسایلی که دوست داره بهش یاد دادم .. مثلا بلیزی که دوست داشت هی میگفتم بلیز بنفشتو پوشیدی.. و بعد میگفتم شبیه بنفشت کو و رنگهای شبیه باهم پیدا میکردیم. و اینطوری یاد گرفت
نسیم(مامان امیرمهدی) 1393/2/5 12:50 ق.ظ من پسرم دوسالشه هوشش زیاده ولی تمرکز یکجا نشستن و یادگیری رو زیاد نداره بیشتر شیطنت داره کلافه شدم کلی براش برنامه دارم ولی نمتونم عملی کنم چیکار کنم دوستان? بیشتر تحرک میخواد تا آموزش ! نگرانم ! کلی فلس کارت دارم براش تمایلش کمه ! apadana 1393/2/5 8:57 ق.ظ نسیم جان،من میدونم مدت زمانی که یه کودک دو ساله میتونه روی یه کار متمرکز شه چندان زیاد نیست.. کودک دو ساله می تواند حدود هفت دقیقه پشت سرهم به یک بازی ادامه دهد. پس از آن، خسته شده و به سوی بازی دیگری می رود.
اینها بازی هایی هستند که میتونیم با بچه هامون تو سن های مختلف انجام بدیم تا تمرکزشون بالا بره تا یک سالگی: زبانت را از دهانت بیرون بیاور. در این بازی ابتدا کودک را صدا کنید و به او لبخند بزنید تا توجهش جلب شود. بعد زبانتان را بیرون بیاورید و کمی حرکت ‌دهید. برای او توضیح ‌دهید که در حال انجام چه کاری هستید. با صدا درآوردن، توجه کودک را به خود جلب ‌کنید. لمس زبان کودک، می ‌تواند به او کمک کند تا بهتر بفهمد در مورد چه چیزی صحبت می ‌کنید. این بازی به او کمک می ‌کند کنترل بیشتری روی زبانش داشته باشد و در آینده توانایی درآوردن صداهای مختلف و لغات را پیدا کند. تا زمانی که کودک توجه دارد، بازی را ادامه دهید و با خسته‌ شدن او، آن را به روز دیگر موکول کنید. به کمک این بازی، کودک روی توانایی ‌ای که دارد، تمرکز می ‌کند. در این سن زبان شیرخوار برای مکیدن شیر آماده است. با این بازی، کنترل عضلات زبان را هم به دست می آورد. کم‌کم این مهارت به بازوها و پاها تعمیم داده می‌شود و آگاهی از خویشتن در او بالا می ‌رود. این بازی به کودک می‌ فهماند چه جنبه‌ هایی برای بازی‌ های جذاب و خنده‌ دار دارد. 1 تا 3 ساله ‌ها: تعقیب پَر غوطه‌ور در هوا در این بازی پری را از بالا بیندازید و کودک را تشویق ‌کنید تا آن را نگاه کند. در این حالت، تمرکز چشم ‌ها روی حرکت پر تقویت می ‌شود. پر را در محل ‌های مختلف از ارتفاعات مختلف پایین بیندازید تا متوجه گردش هوا و تاثیر آن بر پرواز پر شود. می ‌توانید حتی از کودک بخواهید با فوت کردن، آن را بالا نگه دارد. فایده این بازی افزایش تمرکز و قدرت و انعطاف عضلات چشم‌هاست. 3 تا 6 سال: ضربه با دست توپی را از شاخه درختی به کمک طناب در حالی که به اندازه قد کودک است، آویزان کنید، به نحوی که بتواند با دست به آن ضربه بزند. این بازی باعث افزایش تمرکز و هماهنگی چشم‌ها و دست می‌شود. کودک میزان جابجایی توپ را مشاهده می ‌کند و متوجه می ‌شود رابطه مستقیمی بین میزان جابجایی توپ و انرژی وارده به آن وجود دارد. 6 تا 12 سال: در مورد هر چیزی می‌ توانی فکر کنی. در این سن دیگر به سراغ تقویت مغز می ‌رویم. این بازی را می‌ توان حتی در ترافیک خیابان هم انجام داد. به نوبت چیزی را انتخاب کنید تا طرف مقابل آن را حدس بزند مثلا می ‌گویید فلان چیز در جنگل است، فلان چیز اسم یک هنرپیشه است یا... این باعث می‌ شود کودک هر چه مثلا در مورد جنگل می ‌داند، به یاد و به زبان بیاورد. این بازی به تمرکز طولانی نیاز دارد. نوجوان: 5 اتفاق خوب. وقتی 2 دوست همدیگر را می‌ بینند، می ‌توانند 5 اتفاق خوبی را که در روز برایشان افتاده بیان کنند یا والدین می‌ توانند از نوجوان بخواهند آخر شب 5 اتفاق خوبی را که در طول روز رخ داده، بنویسد. در این صورت تمرکز روی اتفاق‌ های روز زیاد می ‌شود و نوجوان روی اتفاق‌ های خوب زندگی و به احساس‌ های ایجاد شده از آنها توجه می‌ کند و در نهایت یاد می‌ گیرد یک اتفاق را به کل روز تعمیم ندهد. مثلا به کمک این بازی می‌ فهمد بعد از یک انتقاد کوچک که باعث ناامیدی او شده، یک اتفاق خوب هم افتاده. در نهایت می ‌تواند بخش‌ های خوب زندگی را از میان اتفاق ‌های دیگر جدا کند و بنویسد. کتاب‌ هایی هم در بازار موجود است که می‌ تواند به افزایش تمرکز کودک کمک کند. افزایش تمرکز چیزی جز افزایش توجه نیست. بهترین روش نیز برای افزایش توجه و تمرکز بازی‌ ها هستند. مطالعه کتاب 101 بازی برای افزایش توجه نیز مناسب است.
کودکان 5ساله نسبت به کودکان 4 ساله مدت بیش تری تمرکز می کنند، بعضی اوقات یک ساعت به طراحی، نقاشی، مجسمه سازی می پردازند. ولی معمولاً مدت کار آن ها از یک ربع تا نیم ساعت است.
اینم مشخصات کامل کتاب 101 بازی برای افزایش توجه مشخصات کتاب 101 بازی برای افزایش توجه نویسنده :باربارا شر مترجم:شهلا رفیعی ناشر:فراروان
تواناییهای کودکان در هرسنی و بازی واسباببازی مناسبشون تا از یک تا دو سالگی http://madarbanoo.com/6882/%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%87%d8%a7-2-%d8%a8%d8%a7-%d8%aa%d8%a3%da%a9%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%b1-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86/
http://madarbanoo.com/6883/%da%a9%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d9%86-%d9%88-%d8%a7%d8%b3%d8%a8%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%87%d8%a7-3-%d8%a8%d8%a7-%d8%aa%d8%a3%da%a9%db%8c%d8%af-%d8%a8%d8%b1-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86/ کودکان،توناییها،بازی ها و اسباب بازی ها از 2 تا 12 سالگی
ضمنا نسیم جان،آموزش حین بازی خیلی موثرتر و ماندگارتره مثلا من میخوام صدای حیوونا را به دخترام یاد بدم،چهار دست و پا میذارم دنبالشون و میگم من پیشی ام...میو میو...اونا هم میخندن و فرار میکنن و سعی میکنن تقلید کنن یا تو موسسه ای که دختر بزرگم میره برای اینکه بهشون یاد بدن رنگین کمان چیه و چه جوری درست میشه بردنشون بیرون تو حیاط و آبپاش دادن دستشون....آب بازی کردن،دیدن،امتحان کردن و یاد گرفتن سعی کن با بازی بهش یاد بدی