2777
2789

چندماه پیش از یه بلاگری که فالوراش بالا هم هست تبلیغ پیج لباسی رو دیدم از اون پیج یه لباسی سفارش دادم ولی اون رنگی رو که تاکید کرده بودم و حتی عکس فرستاده بودم نفرستاد یه رنگی دیگه رو فرستاده بود که ازش متنفر بودم!!

بهش پیام دادم گفت این رنگ خیلی خوشگله و فلان....

گفتم من اینو نمیخوام گفت پستش کن 

وقتی فرستادمش براش مبلغ پست و هزینه لباس رو فرستادم که برام واریز کنه هر دفعه میگفت چشم!

چندبار بهش پیام دادم مثلا میگفت تا شب

تااینکه اینستا فی لتر شد به زور یک ماه پیش وارد شدم باز بهش گفتم گفت واریز میکنم شماره کارت بده

بهش گفتم شماره کارت رو که دادم ازدوباره فرستادم

اصلا سین دیگه نکرد هرچی هم پیام میدم دیگه سین نمیکنه 

اعصابم و خراب کرده خیلی زورم میاد نه فقط بخاطر پول احساس میکنم اسکل کرده 

راهی هست؟ 

ب نظرم شکایت کن منم زورم اومد 

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!

کاش لباسو پس نمیدادی .خیلی بد حست درک میکنم من یبار بزور تهدید پولمو پس گرفتم

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یه بار این بلا سر منم اومد پولو که ریختم گفت این لباسو موجود نداریم یکی دیگه انتخاب کن گفتم نمیخوام پولمو برگردون اونم هی چشم چشم میکرد

هر یه ساعت پیام میدادم پولمو بریز میخوام از جای لباس بخرم بعد ۳ روز برگردوند

حتی ۱۰۰۰ تومنم از ادم بدزدن زور داره

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40