بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من برا جهزیه سفید لب طلایی اکروپال گرفتم ۳۲ نفرع میخواستم بعد رفتم سوپ خوری و ۶ تا فنجون و ۶ تا نمک دان و ۳ تا سس خوری و کاسه ابگوشت خوری و مرغ خوری چینی گرفتم باهاش تلفیق کردم الان سرویس پذیرایی مهمونم تلفیقه اکروپال و چینیه و واقعا دوسشون دارم
من نخریدم. البته اینم بگم که گفتن اگه قرص یا ژل تقلبی باشه کلا طرحش و طلاییش به فنا میره.
من گرفتم ولی طرحش طلایی داره تو ماشین گذاشتم فعلا نرفته.
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.