2777
2789

بچه ها دلم آرکوپال میخواد ولی طرح هاش نمی پسندم اگه مدل خاصی دیدین خوشتون اومده بگین 

یا چینی زرین بگیرم کیفیتش خیلی خوبه حس خوبی میده 

چینی تقدیس دارم کیفیتش رو دوست ندارم

تعداد رای : 23
نظرسنجی
نه چینی بخر
8
34%
آرکوپال بخر
15
65%

من نمیدونم ولی کن رفتم ارکوپال بخرم

فروشنده گف اگه تو ماشین ظرفشویی میخای بذاری.

دور طلایی  نخر چون رنگش میره

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور طلایی ها رنگش میره اگه بزاری تو ماشین ظرفشویی

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

من برا جهزیه سفید لب طلایی اکروپال گرفتم ۳۲ نفرع میخواستم  بعد رفتم سوپ خوری و ۶ تا فنجون و  ۶ تا نمک دان و ۳ تا سس خوری و کاسه ابگوشت خوری و مرغ خوری چینی گرفتم باهاش تلفیق کردم الان سرویس پذیرایی مهمونم تلفیقه اکروپال و چینیه و واقعا دوسشون دارم 

برا دم دستی هم ۲ دست دم دستی اکروپال گرفتم 

برا من نرفته 

به من گفتن میره.

من نخریدم. البته اینم بگم که گفتن اگه قرص یا ژل تقلبی باشه کلا طرحش و طلاییش به فنا میره.

من گرفتم ولی طرحش طلایی داره تو ماشین گذاشتم فعلا نرفته.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.