2777
2789
عنوان

مامانای مرداد93بفرماییدتو....(2)

| مشاهده متن کامل بحث + 285303 بازدید | 40070 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادینه جون اون روز که رفتی دکترخواهرشوهرم پانکچرداشت براش دعاکن فکرکنم الان زنگ بزنه بپرسه از9تاتخمک چندتاش گرفته فردابره انتقال بده دکترش همون یوسف نژاده
پله زیاد بالا پایین نکنه. لازم نیست همش بخوابه. چون خونرسانی به رحمش کم میشه. کار سنگین اصلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نکنه. من نمازم رو حتی رو میز خوندم که سجده فشار نیاره بهم. توالت فرنگی استفاده کنه. دو روز اول سعی کنه سوپ بخوره و روغن زیتون برای جلوگیری از یبوست.
نشاسته رو یه قاشق حل کنه تو اب یا شیر روزی دو بار بخوره. تا سه روز بسه. به لانه گزینی کمک میکنه. اول از همه هم توکل به خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا. ایشالله که نتیجه میگیره
اره نامردن. نمیگن. 575 تومن هم روز انتقال میگیرن.
یکتا هزینش خدایی زیاده
بعدش هم ادامه داره
من تا الان فقط 600 تومن شیاف خریدم.
ماهی 300 تومن امپول تازه با بیمه.
واقعا هزینه هاش کمر شکنه لامصب