2777
2789

دختری که ۲۲ سالشه لیسانشو گرفته با معدل بالا سرکار نمیره چون دوست نداره و تامینه مجرده ارشد نشد بره چون سخت بود دیگه آزاد هم نمیخواد چون آزاد اصلا هیچی یاد نمیدن میخواد دوباره ی رشته دیگه رو که بهش علاقه داره لیسانس بگیره

نظرتون راجع به کسی که دو تا لیسانس داره چیه؟

کاربری قبلیم رو خودم تعلیق کردم🙂🙂

کسی ک اراده قوی داره

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظر خاصی ندارم . خواهرم ۲تا لیسانس و دیپلم ۵تا رشته ی مختلفو داره  اما راضی نیست میگه همه عمرمو درس خوندم جای اینکه وقت بذارم یه جایی ازش استفاده کنم 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
همون وقتو بذار ارشد و دکتری بگیر، یا مهاجرت کن.

واقعا ارشد نمیشه هرکاری کردم نشد حتی از طریق استعداد درخشان هم خواستم ارشد بخونم نشد دانشگاه خودم قبول نشدم

نظر خاصی ندارم . خواهرم ۲تا لیسانس و دیپلم ۵تا رشته ی مختلفو داره  اما راضی نیست میگه همه عمرمو ...

من میخوام از این لیسانس دومم استفاده کنم و ارشد بگیرم

مالی بودم میخوام روانشتاسی بخونم

عزیزم راستش به نظر من بهتره که توی همون مدیریت مالی بری کارشناسیتو بگیری بعد اگر خواستی بری روانشناسی چون من خواهرم رشتش مدیریت مالی بودخیلیم باهوش بود شهید بهشتی میخوند ولی بعدا برای این که میخواست از ایران بره و اون جا برای مدیریت مالی نتونست اپلای کنه از ایران رفت و دوباره یه رشته دیگه رو اون جا شروع کرد ولی واقعا خودش میگه اگر که ایران میخوند و تو همون مدیریت مالی ادامه میداد و بعدا میرفت یا اگه برای 4 تا جای دیگه هم اپلای میکرد و فقط رو یه کشور و دانشگاه گیر نمیداد الان خیلی آینده شغلیش بهتر بود 

عزیزم راستش به نظر من بهتره که توی همون مدیریت مالی بری کارشناسیتو بگیری بعد اگر خواستی بری روانشناس ...

من کارشناسی مو گرفتم تموم شده حتی جز استعداد های درخشان دانشگاهم بودم الان لیسانسمو دارم اما رشتم خیلی سخته درصد قبولیش توی دانشگاه های خوب خیلی خیلی کمه برای ارشد کلا زیر ۵۰ قبول میکنن برای همونه و اصلا این رشته به روحیم نمیخوره خیلی برای ارشد تلاش کردم اما همش به در بسته خوردم😔😔