2777
2789
عنوان

کرم ترمیم کننده برای ریموو ابرو

51062 بازدید | 75 پست

سلام آیا کسی کرم ترمیم کننده خوب و قیمت مناسب میدونه برای ریموو ابرو   ۳ هفته میگذره  جاش هنوز قرمز  ترمیم کننده لافارر استفاده میکردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سومین بار هست ک ریموو انجام میدم  ابروهام میکرو بلیدینگ زدم  برای اولین بار رفتم ابروهای طبیعی خودم بود فقط میخاستم داخلش پر کنه ولی اون رفته بالای ابروهامو زده خیلی بد شده اصلا ب صورتم نمیاد 

نه عزیزم زخماش بعداز یک هفته ریخت   واقعا یعنی ۳ هفته طولانی شده ؟ منظورتون اون بخرم ؟

خواهش عزيزم 

ببين من نميدونم از چه مواد و تكنيكي استفاده كرده برات من با تكنيك و مواد خودم ٣،٤ روزه اين پروسه براي همين بهتره از خودشون بپرسي ببيني چي ميگه شايد فشار دستش زياد بوده. 

دفعات قبل هم اينجوري بود؟؟

افسردگی گرفتم الانم ک رفتم ریمو فقط دنیاله یکی پاک شده خیلی تاب تا شده نمدونم چیکار کنم   &nbs ...

نه عزيزم نگران نباش اين طبيعيه پيگمنتر توي يه ابروتون فشار دستش بيشتر بوده مواد عميق تر رفته از اين جهت نگران نباش 

خواهش عزيزم  ببين من نميدونم از چه مواد و تكنيكي استفاده كرده برات من با تكنيك و مواد خودم ٣،٤ ...

دفعه قبل سر یکماه قرمزی ابروهام خوب شد  البته فقط دنباله یکی از ابروهام قرمز بود و تتو از ازدنباله ک قرمز شده بود پاک شد 

نه عزيزم نگران نباش اين طبيعيه پيگمنتر توي يه ابروتون فشار دستش بيشتر بوده مواد عميق تر رفته از اين ...

یعنی وقتی فشار دست بیشتر باشه قرمز میشه و تتو پاک میشه؟ بنظرتون ترمیم کننده چی گیرم تا الان لافارر میزدم  

یعنی وقتی فشار دست بیشتر باشه قرمز میشه و تتو پاک میشه؟ بنظرتون ترمیم کننده چی گیرم تا الان لافارر م ...

نه عزيزم فشار دست خيلي باشه خوب نيست اصلا متعادل بايد باشه ترميم كننده هم از خود جايي كه ريموو كردين بپرس كه ترميم كننده مناسب با مواد ريموو معرفي كنن چون نميدونم موادشون چي هست اما همون لافارر خوبه 🌸

نه عزيزم فشار دست خيلي باشه خوب نيست اصلا متعادل بايد باشه ترميم كننده هم از خود جايي كه ريموو كردين ...

تریمیم کننده رژواسیل خریدم خیلی گرونه ده میل ۵۵۰ هزار خدا کنه جاش پاک بشه