الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان سومین بار هست ک ریموو انجام میدم ابروهام میکرو بلیدینگ زدم برای اولین بار رفتم ابروهای طبیعی خودم بود فقط میخاستم داخلش پر کنه ولی اون رفته بالای ابروهامو زده خیلی بد شده اصلا ب صورتم نمیاد
نه عزیزم زخماش بعداز یک هفته ریخت واقعا یعنی ۳ هفته طولانی شده ؟ منظورتون اون بخرم ؟
خواهش عزيزم
ببين من نميدونم از چه مواد و تكنيكي استفاده كرده برات من با تكنيك و مواد خودم ٣،٤ روزه اين پروسه براي همين بهتره از خودشون بپرسي ببيني چي ميگه شايد فشار دستش زياد بوده.
یعنی وقتی فشار دست بیشتر باشه قرمز میشه و تتو پاک میشه؟ بنظرتون ترمیم کننده چی گیرم تا الان لافارر م ...
نه عزيزم فشار دست خيلي باشه خوب نيست اصلا متعادل بايد باشه ترميم كننده هم از خود جايي كه ريموو كردين بپرس كه ترميم كننده مناسب با مواد ريموو معرفي كنن چون نميدونم موادشون چي هست اما همون لافارر خوبه 🌸