2777
2789

تو مترو بود به چیزی دستش بود جرقه میزد اومد اونو زد به گردنم خیلی ترسیدم سرش داد زدم همه مردم جمع شدن از کلاش گرفته بودم میگفتم باید بیای بریم پیش پلیس مترو الان دارم از عذاب وجدان میمیرم کاشکی دهنمو میبستم گناه داشت چکار کنم دلم اروم شه😢😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو دیونه ای چرا اینقدر بچه را ترسوندی خودت ترسیده بودی چه حالی بودی بعد اون بچه که بدت. خوب حداقل ناراحتی تو برا اون کاری نمیشه کرد برو پولی چیزی بهش بده اه این بچه تو زندگیت تاثیر نگذاره بدون تو تنهایی چقدر گریه میکنه 

وای تو دیونه ای چرا اینقدر بچه را ترسوندی خودت ترسیده بودی چه حالی بودی بعد اون بچه که بدت. خوب حداق ...

کاشکی ببینمش دست خودم نبود واقعا خیلی ترسیدم تو حال خودم بودم یدفعه بچیزی مثل برق گردنمو گرفت😔😔😔

منم از دستت ناراحت شدم اما دنباله بخانه نگرد بگی کارت درست بوده چطور کار اون بد بوده اما تو هم کار بدتر از اون کردی .شاید اون قصدش شاد کردن تو بوده .جا بخوری و بخندی خوشت بیاد بخری تازه زدی تو ذوقش چقدر ناجوانمردانه

کاشکی ببینمش دست خودم نبود واقعا خیلی ترسیدم تو حال خودم بودم یدفعه بچیزی مثل برق گردنمو گرفت😔😔😔

خوب اونم بیچاره ترسید تو اینجوری کردی ان شا الله ببینیش و جبران کنی نکنه یادت بره اما اون با ش نمیره

منم از دستت ناراحت شدم اما دنباله بخانه نگرد بگی کارت درست بوده چطور کار اون بد بوده اما تو هم کار ب ...

قبول دارم کارم بد بود اما ادامس میفروخت از اون چیزی که دستش بود نمیفروخت