2777
2789

اگ جای گرم باشن ن نمیمیرم اره جای سرد میمیرن چنتا گرفتی؟

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام حداقل یک ماه باید توخونه نگه داری ...وای دختر من داشت یه غازقو ..دیگه خیلی بزرگ شد ....اصلا مثل حیوونا رفتار نمی کرد ...دوسال پیش ما بود ...دیگه افسردگی گرفت بردیم دادیم به یکی از آشناها که غاز قو داشت ...اصلا اجازه نمی داد کسی وارد خونمون بشه به همه تف پرتاب می کرد ...کفش غریبه هارو می برد دل و جیگرش رو در می آورد قایم می کرد ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

اره توخونه داشته باش ۱۵روز بیشترداشته باش بیرون خیلی سرده پرندارن ک میمیرن

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
جوجه پارسال گرفت ۱۵روزه تا سه ماه نگه داشتم یهو همشون مریض شدن مردن

جوجه روچون واکسن نزدی مردن

اره باید تو خونه نگه دارم یه مدت  خوب غاز قو میکشتینش

نمی تونستیم چون مثل عضو خانوادمون بود

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
هنوزم دارینش؟

اره بعضی وقتها می ریم سر می زنیم