2777
2789

خانما من 3ساله درگیر عفونت سبز رنگ هستم که مقاوم و زود به زود برمیگرده خسته شدم ازبس دارو خوردم 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باکتریاییه تو مخلوط ابو سرکه بشین 🥲من تازه دوتاشم داشتم قارچیو باکتریایی باهم بخدا هرچقد بیشتر رعایت کنی بیشتر درگیرش میشی ما رفتیم مسافرت با یکی از اشناهامون اون اصلاعین خیالش نبود دستشویی وسط راه میرفت با اینکه پریود بود و .. اونوقت من هی پدروزانه بردار خودتو بشور خشک کن لباس زیر زود زود عوض کن بعد مسافرت عفونت گرفتم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
باکتریاییه تو مخلوط ابو سرکه بشین 🥲من تازه دوتاشم داشتم قارچیو باکتریایی باهم بخدا هرچقد بیشتر رعای ...

اتفاقااااااااااااا پد روزانه اصلا خدب نیس. بیشتر ب درد  چن روزلکه بینی میخوره

از پینه ی پیشانی و دل های سنگین شما💔
اتفاقااااااااااااا پد روزانه اصلا خدب نیس. بیشتر ب درد  چن روزلکه بینی میخوره

ترشحاتم زیاده نمیتونم مدت طولانی اونجوری بمونم یا باید سریع لباسمو عوض کنم که شرایطش نبود مجبور بودم پد بردارم

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
منم الان یه سال و نیمه دارم باعث زخم دهانه رحمم شده لعنتی هرچی دکتر میده خوب نشدم میگفتن لاکتوفم خوب ...

من ۱۵ ۱۶ روزه میخورم بنظرم خوبه البته قبلشم دارو مصرف کردم و نکاتی که دکتر گفته رو هم رعایت میکنم خوب شدم تقریبا

بخدا به قول اون کاربر انقدم رعایت میکنم نمیدنی چرا ولم نمیکنه توخونه لباس زیر نمیپوشم،لباس زیرامم میشورم خشک شد اتو میکنم بعد رابطه سری میرم دسشیی خودمو میشورم ولی فایده نداره که نداره

منم الان یه سال و نیمه دارم باعث زخم دهانه رحمم شده لعنتی هرچی دکتر میده خوب نشدم میگفتن لاکتوفم خوب ...

منم لاکتوفم و همچی استقاده کردم فقط از شیاف نیستاتین نتیجه گرفتم ک مجدد برگشت، دیگه کلافه شدم، رابطه هم خیلی دردناکه واست؟ 

یک تو یک عمر مرا بس است... ️