2777
2789

من یه ساله تو تلگرام با پسری دوستم حتی باهم خیلی تماس تصویریم داشتیم مادرم در جریانن

فردا میاد شهرمون اصلا نمیدونم باید چی بگم چی کار کنم و قراره چه اتفاقی بیفته اگر تجربه دارید میشه راهنماییم کنید از استرس خوابم نمی‌بره

توروخدا ببخشید من خوب نمیتونم به همه پستا ج بدم ولی لایک کردم یعنی خوندم❤️🙏

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنها نرو مکان عمومیقراربزا

مکان عمومیه کافه هست

لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم   سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید.                              لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️ 

عزیزم من ک میترسم اعتمادنکن 

چرا گلم آخه مادرم در جریانه

من که تو عمرم نرفتم ..چون میترسم ازینکار 

همش میگم اگه پسرع به آدم دست بزنه چی ..

ولی حالا ک دوس داری بری محیط شلوغ قرار بزار

و اینکه نزاربهت دست بزنه ...مبادا این کارو کنی 

و اگه روزی ول کنه برع وشما بمونی یکدنیا پشیپونی 

که ایکاش این کارونمیکردم ..این هیچ بغض میکنی میگی عوضی ازمسو استفاده کردورفت

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
من نمیتونم بپسرا اعتماد کنم چند سالته؟چ مامان پایه ای😍

آره خیلی اوکیه ۱۹ سالمه

من که تو عمرم نرفتم ..چون میترسم ازینکار  همش میگم اگه پسرع به آدم دست بزنه چی .. ولی حالا ک ...

واقعا فقط برای یه دست زدن؟

خب فردا دقیقا چی کار کنم میشه بگی 🙏

چی بگم و چطور برخورد کنم

من نمیتونم بپسرا اعتماد کنم چند سالته؟چ مامان پایه ای😍

البته بر خلاف پدرم که شدییید تعصبیه و...

واقعا فقط برای یه دست زدن؟ خب فردا دقیقا چی کار کنم میشه بگی 🙏 چی بگم و چطور برخورد کنم

مگه یه سال نیست که میشناسیش؟ خب همونجوری که تو این مدت باهاش برخورد میکردی باش

فمینیست نیستم، اما به برابری حقوق زن و مرد اعتقاد دارم.
واقعا فقط برای یه دست زدن؟ خب فردا دقیقا چی کار کنم میشه بگی 🙏 چی بگم و چطور برخورد کنم

فاصلت رو رعایت کن ..بهش دست نده ..

نمیگم نامحرمه ازینحرفا ..میگم چون غریبس و دیدار اوله و نمیشناسیش،..فقط،شما مجازی دیدیش،وحرف زدی 

زمین تا آسمون فرقشه ..چ اخلاق چ رفتار 

حضوری ببینی میفهمی این همونه یا نه ..

اسی تا زمانی که ندونی تورومیخاد اونم عاشقانه اونم واس،آینده 

هرگزاجازه نده بهت نزدیک بشه ...وقتی میدونستیبا خانوادش حرفزده وقتی میدونی دیگه مال خودشی وپسر خوبیه و اعتماد داری دیگه هر جا هر کاریدوست داشتی بکن ...

مواظب خودت باش...چقدر دخترا دیدم ازخودشون گذشتن 

تمام دخترانگیشون دادن چون عاشق بودن ولی متاسفانه 

به تور گرگ جماعت خوردن...و زندگیشون تباه شد 

امیدوارم که آینده خوشیدر انتظارت باشه گلم

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠