2777
2789
عنوان

بیقراری نوزاد

468 بازدید | 15 پست

سلام مامانا دخترمن تازه رفته۴ماه،قبلنا شیرخوردنش هر۲ساعت۴یا۵دقیقه بود ک وزن گیریشم نرمال بود،بالا اوردنش کم بود،خوابش خوب بود،بیقراری نمیکرد،خلاصه بچه خوبی بود ولی از شب چله مریض شد چند روز بستریش کردم بعد شیرم خشک شد ک ب سختی برشگردوندم،الان دخترم حدود۱۵روزه ک هر۲ساعت۲یا۳دقیقه شیرمیخوره بعد نیم ساعت دوباره شیرمیخاد،ب سختی سینه میگیره،شبا بهونه گیره و ب سختی میخابه،زیادگریه میکنه،ادرار مدفوعشم فک کنم خوب باشه،تند‌تند بالامیاره،خابش کم شده خلاصه ازاین رو ب اون رو شده وزنشم چون بستری بود کمترشده بردم بهداشت کشید گف یکم وزنش پایینه...دکترم بهش پدی‌لاکت شبی۵قطره داده موقع دلدردم بهش دایمیتیکون میدم...خانما چکنم دخترم باهمون باراول خوب شیرشو بخوره تادوباره نخاد؟ازچیه ک اینجوری شده؟لطفا راهنمایی کنید🙏

سلام قبل شیر بسم الله الرحمن الرحیم بگو 

۴ قل براش بخون با ایت الکرسی 

اسپند دود کن 

گریپ میکچر حتما بده 

به حالت روی شکم بزارش

و طبیعی هم هست داره بزرگتر میشه 

عرق نعنا و گلاب هم اخر شب چند ق چای خوری بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فکر میکنم رفلاکس داره حتما فوق تخصص گوارش کودکذن ببر اونا بهتر تشخصب میدن

بردم گف رفلاکسش خفیفه لازم ب دارونیس..البته شهرمون متخصص گوارش درستوحسابی نداره،ولی۲تا دکتربردم گفتن خفیفه

سلام قبل شیر بسم الله الرحمن الرحیم بگو  ۴ قل براش بخون با ایت الکرسی  اسپند دود کن  ...

موقع شیردادن ایه‌الکرسی وتوحید،صلوات میخونم.چون مریض بود دود براش خوب نیس،خیلیییم بدمزاجه هیچی بجز شیرخودم نمیخوره وگرنه بالامیاره،حتی پستونک وشیشه هم نمیگیره

شاید استرس خودته ک بهش وارد شده سعی کن تو محیط اروم بهش شیر بدی

اونکه اره توبیمارستان فوق‌العاده زیاد استرس کشیدم و ناراحتی نمیتونستم خودمو کنترل کنم همش گریه میکردم،الانم سعی میکنم اروم باشم ولی چون کامل خوب نشده همش نگرانم ک دوباره مثل قبل بشه

اخه پسر منم این موقع رفلاکس داشت  بی قراری نخوابی گریه زیاد شیر بالا اوردن خوب شیر نخوردن همه ...

چ کردید ک خوب شد؟من تقریبا نشسته بهش شیرمیدم،آروغشو میگیرم،۱ربع۲۰دقیقه بعدشیردادن عمودی نگهش میدارم،ب پهلومیخوابونم وزیرسرشو بلندمیکنم

اونکه اره توبیمارستان فوق‌العاده زیاد استرس کشیدم و ناراحتی نمیتونستم خودمو کنترل کنم همش گریه میکرد ...

اصلا ب این چیزا فکر نکن همه بچه ها مریض میشن ی چیز طبیعیه وقتی مشکل حاد نیست فقط آرامشتو حفظ کن و ب اونم آرامش بده چون قطعا حس تو رو میگیره ازت شک نکن

اصلا ب این چیزا فکر نکن همه بچه ها مریض میشن ی چیز طبیعیه وقتی مشکل حاد نیست فقط آرامشتو حفظ کن و ب ...

خیلی سعی میکنم ولی واقعا نمیتونم،دیشب دوباره سرفه میکرد و خلط داشت ازاسترس کل شبو نخوابیدم ک مبادا توخواب سرفه کنه خلطش بیاد بالا خفه شه...الانم بالاسرش بیدارم،اصلااا خواب ندارم وقتیم میخوابم با نگرانی و دل‌آشوبی چرت میزنم

بردم گف رفلاکسش خفیفه لازم ب دارونیس..البته شهرمون متخصص گوارش درستوحسابی نداره،ولی۲تا دکتربردم گفتن ...

اره خفیف حتما ولی تحمل هر بچه ای فرق داره و بنظرم ی دکتر بهتر تو شهرای اطراف خودتپن ببر.منم تو شهرم دکتر خوب نبود بردم ی شهر دیگخ،بگو رین نشونه هارو داره