2777
2789

میخام طلاق بگیرم ولی 

وابستشم و خیلی وقته عاشقش بودم شایدم عشق الکیه کلا نمیدونم 

فقط ی راهی بدین فراموشش کتم کلا و وابستش نباشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخوام دو دلتون کنم ولی خواهش میکنم،عجولانه تصمیم نگیرید،خوب فکراتونو بکنید،همه ی جوانب رو بسنجید بعد اقدام کنید،چون اطرافم زیاد دیدم که به شدت پشیمون شدن،البته بودن کسایی که راضی بودن،ان شاءالله بهترین تصمیم رو بگیری و همیشه شاد و خوشبخت باشی⚘

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
زیادی دروغگوعههههه حرفاشو باور ندارم و بعضی چیزا از گذشتسو نمیتونم فراموش کنم 

عادت می کنی کم کم اصلا یادت میره. منم اولش فکر کردم میمیرم ولی تو پروسه طلاق چیزایی دیدم و شنیدم که حالم بهم خورد ازش 

اگ‌دلیلت برای جدای خوب باشه و تصمیم عقلی گرفته باشی و احساسي نباشه

کاملا جدی و قوی پیش میری و فقط به این فکر میکنی که خودت نجات بدی...کسی از دلتنگی دور از جونت نمرده...یروز میرسه ک طرفت تو خیابون ببینی و برات با یه عابر پیاده فرقی نداره

آهنگ غمگین...صحبت درباره گذشته و خاطرات...و..تعطیل فقط به خودت و آینده فک کن برو  سر کار خودتا مشغول کن

منم ۱۳ سال بخاطر علاقه ای ک بهش داشتم بپاش همجوره سوختم‌.. آخرشم نشستم به خودم قول دادم خودم نجات بدم

صب تا شب میرفتم کار و خودم مشغول میکردم و...به پیام های ک مثلا میخاست من دلتنگ کنه یا احساساتم بازی بده توجه نکردم 

الانم ۴ساله همچی بخشیدم وجودم نجات دادم بهترین زندگی دارم

من که حاضرم برم نباشم نبینمش با وجود اینکه هر چقدر دوسش داشتم٫ بعضی وقتا دوسش داشته باشی و هر لحظه نابودت کنه از پوست و استخون درد میکشی ٫ بعضی وقتا باید بری که بیشتر از این بدی و بی معرفتی نبینی / باید بری که دوست داشتنت تبدیل به تنفر نشه٫ آدما سخت با عشق زندگی میکنن سخت لایق عشق می مونن٫ آدما خیلی آسون سخت ترین راه رو انتخاب میکنن خیلی آسون اشتباه ترین راه رو انتخاب میکنن٫ خیلی آسون قلب و احساست رو نادیده میگیرن

حال راباید فهمید،، پرسیدن راهمه بلدن👍
چی شنیدی ازش ؟ میشغ بگی

من طرفم معتاد بود و دست بزن داشت از خانوادش و از فک فامیلش کلی حرف شنیدم. انگار من مشکل داشتم اون تازه تیکه بار من میکرد . باورت میشه زیاد دیگه یادم نمونده ولی یادمه بهم حتی تهمت زدن و نفرینم میکردن