2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی و بقیه دوستان یک سوال کسی میدونه چرا گاهی کابینت آشپز خونه من ک واسه اپن هست بی دلیل تکون میخوره جوری ک چای ساز و گل دون روش قشنگ میلرزه  و صدا میده به داداشم گفتم خندید یک بار ک خونه ام بود بهش نشون دادم هنگ کرد و جالبه اصلا اون لحظه نه ماشبن رد میشه نه چیزی 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یکماهه دوتا پرنده میان از اول صبح نوک میزنن شیشه خونه مون تا آخر شب .خیلی هم سرو صدا میکنند .با بقیه طبقه ها کار ندارن فقطبه شیشه ما میزنن .فقط هم پنجره ای که اصلا ما باز نمیکنیم. بقیه پنجره ها ارزن ریختیم ولی هنینطوری مونده .نمیدونیم چه شونه

ما تو شمالیم خونمون ویلاییه فک کنم ۱۰یا۱۱سالم بود شب رفتم  تو ایوان خونمون دم پله ایستادم حیاطو نگاه میکردم بعد یهو ی چیزی از جلو صورتم ردشد حالت سفینه های کوچوله شاید ب اندازه ۲تا توپ پینگ پنگ نورقرمزم داشت سریع از کنارم ردشد 🤦🏻‍♀️

اسی و بقیه دوستان یک سوال کسی میدونه چرا گاهی کابینت آشپز خونه من ک واسه اپن هست بی دلیل تکون میخوره ...

واییییییییییی چه طور تو اون خونه زندگی می‌کنید من باشم سکته میکنم خونه رو زیر قیمت میفروشم فقط الفرار

واییییییییییی چه طور تو اون خونه زندگی می‌کنید من باشم سکته میکنم خونه رو زیر قیمت میفروشم فقط الفرا ...

خونه چهار سال ساخت تو تهران

ولی من اوایل اونقدر میترسیدم ک به مرز سکته می رسیدم جالبه هر بار میگم زلزله اس ولی خبری از زلزله و تکون خوردن چیز دیکه نیست

ممکنه جن باشه؟

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر

یکی ع فامیلامونو دم در خونشون کشتن هیچیه ماشینم معلوم نبود دوربینای اطراف چک کردن معلوم شد چن روزه تعقیبش میکنه هیچوقتم قاتلارو پیدا نکردن داداششم میرف دنبال شکایتو اینا اونم میخواستن بکشن تا حالا معلوم نشد کین با کسیم مشکلی ندارن خیلی مرد خوبی بود