الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی و بقیه دوستان یک سوال کسی میدونه چرا گاهی کابینت آشپز خونه من ک واسه اپن هست بی دلیل تکون میخوره جوری ک چای ساز و گل دون روش قشنگ میلرزه و صدا میده به داداشم گفتم خندید یک بار ک خونه ام بود بهش نشون دادم هنگ کرد و جالبه اصلا اون لحظه نه ماشبن رد میشه نه چیزی
یکماهه دوتا پرنده میان از اول صبح نوک میزنن شیشه خونه مون تا آخر شب .خیلی هم سرو صدا میکنند .با بقیه طبقه ها کار ندارن فقطبه شیشه ما میزنن .فقط هم پنجره ای که اصلا ما باز نمیکنیم. بقیه پنجره ها ارزن ریختیم ولی هنینطوری مونده .نمیدونیم چه شونه
ما تو شمالیم خونمون ویلاییه فک کنم ۱۰یا۱۱سالم بود شب رفتم تو ایوان خونمون دم پله ایستادم حیاطو نگاه میکردم بعد یهو ی چیزی از جلو صورتم ردشد حالت سفینه های کوچوله شاید ب اندازه ۲تا توپ پینگ پنگ نورقرمزم داشت سریع از کنارم ردشد 🤦🏻♀️