2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه جدی یعنی کارش خوب نیست ؟من بخاطر هزینه بالاش از انتخابم حذفش کردم

والا من ۹۸ عروسی کردم اتفاقا بخاطر قیمتش رفتم نسبت به جاهای دیگه ارزون تر بود ولی کلا شما هر مدلی دوس داری به آرایشگراش نشون بده دست آخر عیییین لیلا فروهر آرایشت میکنن

سحرمیم و saharmg سابق
والا من ۹۸ عروسی کردم اتفاقا بخاطر قیمتش رفتم نسبت به جاهای دیگه ارزون تر بود ولی کلا شما هر مدلی دو ...

عجب انقدر بدم میاد از ارایش غلیظ و براق همش میترسم این کارو کنن باهام نمیدونم کجا برم عروسیه مهمی هم دعوتم

عجب انقدر بدم میاد از ارایش غلیظ و براق همش میترسم این کارو کنن باهام نمیدونم کجا برم عروسیه مهمی هم ...

بخدا من یه مدل ساده نشونش دادم حتی خط چشم هم نداشت نمیدونی چقدر غلیظ آرایش کرد آخر بهش گفتم آرایش کردن بلد نیستی آرایش نکردن که بلدی 

سحرمیم و saharmg سابق