2777
2789
عنوان

بلاک کردن کار آدمای ضعیفه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 24 پست
امضات 👌👌👌

♥✨

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بلاک میکنم ضعف نیس واسه حفظ آرامشه خودمه، واسه نشون دادن حدو حدوده

گف‌عرضه داری بلاکم‌کن بعدش گریش گرفت شما باشین بلاک‌میکنین

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...
ولی وقتی بهت بگه عرضه داری بکن چی

چارتا درشت بارش میکنم و فورا بلاک... 

اگه با احترام جدا شیم مثل وضعیت الانم، نه بلاک نمی کنم. اما اگه این حرفا رو بزنه دیگه برام مرده... 

صادق هدایتمن هیچ وقت در کِیف های دیگران شریک نبوده‌ام، همیشه یک احساس سخت جلوی مرا گرفته. درد زندگی، اِشکال زندگی است. اما از همه این اشکالات مهم تر جُوال رفتن با آدم هاست. یک وقت بود داخل آنها شدم، خواستم تقلید سایرین را در بیاورم، دیدم خودم را مسخره کرده‌ام. هر چیز را که لذت تصور می‌کنند همه را امتحان کردم، دیدم کیف های دیگران به درد من نمیخورد. حس می‌کردم همیشه و در هر جا خارجی هستم. هیچ رابطه‌ای با سایر مردم نداشتم. من نمی‌توانستم خودم را به فراخور زندگی سایرین در بیاورم. همیشه با خودم می‌گفتم: روزی از جامعه فرار خواهم کرد و در یک دهکده یا جای دور منزوی خواهم شد. من نمی‌خواستم خودم را محکوم افکار کسی بکنم یا مقلد کسی بشوم‌.

اگه گریه کنه عمرا بلاک نمی کنم... دقیق بگو که دقیق راهکار بدن بت... ببین چشه که داره تموم میکنه... 

اگه گریه کنه عمرا بلاک نمی کنم... دقیق بگو که دقیق راهکار بدن بت... ببین چشه که داره تموم میکنه...&n ...

چون واقعا به بن بست رسیدیم هر حرفی میزنیم اخرش به دعوا میکشه دیگه اصلا جور در نمباییم

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

سخت شد، گریه کنه شاید بلاک نکنم، ولی اگه چس نالرو تا ابد ادامه بده و منطقی حرف نزنه بلاک میکنم، دیگه تا ابدم نمیشه مسئول احساسات طرف مقابل بود