2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم واسه اسم

477 بازدید | 48 پست

سلام خانوما من اولین باره پست میذارم از قبل هم تایپ کردم ولی واسه اینکه طولانی نشه چندتا بخش میذارم...ممنون میشم راهنماییم کنین

من و همسرم ده ساله ک ازدواج کردیم همون روزای اول شوهرم گفت ک من از نوجوونی دوست داشتم اگ خدا بهم پسر داد اسمشو بذارم دانیال...منم ک واقعا هیچ اسمی توی ذهنم نبود گفتم باشه خیلیم قشنگه حرفی ندارم...بعد گفت وای همش فکر میکردم نکنه یه چی دیگه دوست داشته باشی چون من چندساله ازین اسم خوشم میاد ،منم گفتم نه هیچ اسمی توی ذهنم نیست دانیال هم قشنگه

(بچه ها میدونم شاید اسمایی ک میگم قدیمی تر باشه و یا سلیقه شما نباشه ولی لطف کنید درموردش بد نگین تازه دو دل تر میشم..مــــرررسی)

پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشت تا ما عروسی کردیم و خیلی زود و یهویی باردار شدم ک اونم ماجرای خودشو داره،اون موقع من بچه نمیخواستم و خیلی گریه میکردم ی مدت تا کم کم کنار اومدم...و خدا ی دختر ناز بهمون داد ک الان عاشقشم...واسه انتخاب اسم دخترم باز هیچی فکر نکرده بودیم و توی اینترنت و کتاب گشتیم هیچی به دلمون نمی نشست تا من اسم "محیا" را دیدم و به شوهرم گفتم هم قشنگه هم توی زیارت عاشورا هست هم ک معنیش میشه زندگی ...دیگه شوهرمم گفت باشه همین خوبه منم بعد هرکی اومد خواستگاریش میگم دخترم زندگیمه به هرکسی نمیدمش😄یعنی میخوام بگم ک اسم را من پیدا کردم و شوهرم قبول کرد

چندسالی ک گذشت تصمیم گرفتیم باز ی بچه دیگه بیاریم ولی باوجود اینکه هیچ مشکلی نداشتیم ولی ی مدتی طول کشید،خیلی دکتر رفتم ،هربار من میرفتم میگفتن خانوم حتما این ماه حتی ممکنه دوقلو یا سه قلو بشه ولی هیچی به هیچی...دیگه تهش یه دکتری بهم گفت بنظرم برو ای یو ای ...منم همش میگفتم چون سر بچه اولم ناشکری کردم خدا غضبم کرده...(اینم بگم از دکتر رفتن و بچه دار نشدنم هیچ کسی خبر نداره الان دارم میگم ...و جالب اینکه من خیلی قرص و امپول اینا زدم باردار نمیشدم تا یه ماه ک ما مسافرت بودیم من پریود شدم و من اصلا نشد برم دکتر و هیچ دارو و امپولی نزدم و همون ماه هم باردار شدم)

منم بچم دختره چند روز پیش همسرم اومد با یه شوقی گفت نظرت راجبه اسم درسا چیه گفتم قشنگه گفت جدی میگی پس اسم بچه رو بزاریم درسا گفتم اکی، یه جوری چشاش برق میزدا اصن خودم دلم خاست همین اسمو بزاریم قبلا این اسم برام قشنگ نبود وقتی همسرم گفت بنظرم قشنگترین اسم شد

ماه رمضان امسال من شب نوزدهم خیلی گریه کردم و گفتم خدایا اگ قراره بازم بمن بچه بدی یه نشونه بهم بده..همون شب قدر من موقعی ک خواستم قران را باز کنم واسه روی سرگذاشتن دیدم ک اخرین صفحه سوره "طاها" اومد من گفتم خب چون ی اسم اومد یه نشونه خوبه...باز شب بیست و یکم موقع احیا وقتی قران را باز کردم اولین صفحه سوره طاها اومد...اون موقع من گفتم چه جالب هردوشب سوره طاها اومد اگ بچه دار شدم و بچم پسر شد اسمشو میذارم محمدطاها...

اون موقع من فقط توی حال و هوای خودم بودم اصلااااا یاد حرف و اسم شوهرم نبودم...گذشت و من چندماه بعد باردار شدم و الان هم رفتم سونوگرافی و گفتن ک بچم پسره...وقتی ازم پرسیدن ک اسمشو چی میخواین بگذارین شوهرم گفت ک ما توی عقد به نتیجه رسیدیم واسه اسمش...تاااازه من یادم اومد...از طرفیم چندجا خوندم ک اگ نیت اسم محمد بکنیم و انجام ندیم خوب نیست...الان من موندم چیکار کنم...از طرفی میگم دوبار توی شب قدر این سوره اومد و من نیت کردم شاید ی حکمتی توشه و بچم اسمشو خودش اورده...از طرفی میگم شوهرم حدود ۲۰ساله این اسمو دوست داشته دخترمم ک من گفتم ،خب الان گناه داره و ظلمه به شوهرم...اینم بگم خودم ترجیح میدادم اسم پسرمو بذارم مسیح یا حامی ک به دخترم بیاد ولی اصلا نگفتم چون گفتم بالاخره شوهرمم ی حقی داره..ولی الان قران اومد اونم دوبار و اینکه نیت اسم محمد هم کردم...