2777
2789
عنوان

انگشتر طلا

241 بازدید | 15 پست

دوماه پیش خواهرم اصرار اصرار ک پول دارم. قبل گرونی طلا رفتم ی انگشتر از آشنا اوردم برا خواهرم گرمی یک و نیم بود اونموقع. گف سربرج پولشومیریزم.گفتم باشه جهنم میگم یکم صب میکنه بعد برگشته میگه ۳۰۰ تومنشم نمیریزم ۶ تومن روند میدم باز گفتم باشه. الان دوماهه انگشترو برده ن پولشو میده نه خود انگشترو

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

از اینورم با من قهر کرده و جوابمو نمیده.طلافروشم هی ب من زنگ میزنه ک خانم تو بردی و طرف حسابم تویی.نمیخاین انگشترمو پس بدین .بنظرتون چطوری بگیرم از خواهرم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرت انگشتر خریده؟

من رفتم از آشنام ک طلا فروشه گرفتم برا هواهرم ولی پولشو واریز نمیکنه برا طلافروشه.میگه ندارم.میگم نداری انگشترو پس بده.میگه طلا گرمی چقد رفته روش چرا پس بدم.من این وسط موندم و حرف میشنوم

با من قهره تلفنمم جواب نمیده چ برسه ب خونش راه بده ک گوشیشو وردارم

دیگه باید به یه طریقی وارد خونش بشی یه چیزی که روش حساسه برداری 

از شما طلبکاری چیزی نداره که بخواد اینجا جبران کنه؟؟؟

یا اینکه شما برای حفظ آبرو هم شده پول انگشتر رو حساب کن بعدا که با خواهرت اشتی کردی هر جا مراسمی جایی طلایی دستش دیدی یا همون انگشتر رو دیدی دستشه به زورم شده از دستش در بیار

جواب نامردی نامردیه

خداوندا به هر خیر و نیکی بر من فرستی ،نیازمندم
دیگه باید به یه طریقی وارد خونش بشی یه چیزی که روش حساسه برداری  از شما طلبکاری چیزی نداره که ...

ی دعوایی میندازه خیلی شر شده جدیدا. ن والا چ طلبی. من یخرده پول دارم دست طلافروشه ک دادم کار میکنه و ماهانه سود میریزه برام. چندوقت پیش خواهرم اینو فهمید

ی دعوایی میندازه خیلی شر شده جدیدا. ن والا چ طلبی. من یخرده پول دارم دست طلافروشه ک دادم کار میکنه و ...

وا باورم نمیشه چرا باید انگشتر ببره پولشو نده مگه دزده ؟به شوهرش بگو 

وا باورم نمیشه چرا باید انگشتر ببره پولشو نده مگه دزده ؟به شوهرش بگو 

شوهرش بدتر از خودشه.همین شوهره یادش میده انگار طلب دارن از عالم و آدم