2777
2789
عنوان

لکه بینی هفته هفتم توروخدا بیاینن

1720 بازدید | 23 پست

من چند روز پیش رفتم سونو قلب گفت قلبش تشکیل شده ولی یک هفته از تاریخ پریود عقب بود

باید هفت هفته میشد ولی ۵ هفته و ۶ روز بودم 

امروز بعد ۴ روز لک قهوه ای دیدم 

دیشب انقد تهوع داشتم دمیترون خوردم 

ولی امروز صب تهوع داشتم و بعدش قطع شد 

سرما هم خوردم خیلی عطسه میکنم 

نفخ گرفتم امروز 

توروخدا بگید خطرناکه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا اينك اروووم باش عزيزم ، لكه بيني خيلي طبيعيه...لكه قهوه ايم طبيعيه...اگ ب حالت خونریزی (رنگ روشن)باشه خطرناکه...معمولا دكتر شياف پروژسترون میده 

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

اوایل بارداری خیلیییی حال به هم زنه، لک قهوه ی دیدی خون ندیدی که درسته ؟؟؟ بنظرم استراحت مطللللق داشته باش ، پاهاتم روزی نیم ساعت ببر بالا رو دیوار نگه دار تا جفتت بره بالا، سر وقتم برو پیش دکترت احتمالا بهت شیاف میده 

شیاف بهت نداده دکتر ؟ لکه بینی قهوه‌ای خیلی مهم نیست استراحت کن شیاف بزار ، بابت اون یک هفته هم ناراحت نباش یک هفته حتی تا دو هفته هم اشکالی نداره عقب باشه ،مهم اینکه تا سونو بعدی رشد نرمال کرده باشه 

سلام خدا بهت کمک کنه عزیزم 

من اطلاعی ندارم ولی منم درگیرم خاستم بگم برات دعا میکنم بخیر بگذره

من یه وسبله10کیلویی برداشتم در حد دومتر حرکت دادم 

الان قسمت روی باسن ینی زیر کمر مماس به باسن واقعا درد میکنه الان 1ساعت گزشته ولی هنوز خون یا لکه نیومده کسی میتونه کم کنه سقط از اولش خون نیاد؟ تا چن روز باید منتظر موند تا فهمید سقطه یا نه

اولا اينك اروووم باش عزيزم ، لكه بيني خيلي طبيعيه...لكه قهوه ايم طبيعيه...اگ ب حالت خونریزی (رنگ روش ...

اره قهوه ای بود ولی تو شکمم ببخشید انگار هی حباب حبابه نفخ گرفتم 

سلام خدا بهت کمک کنه عزیزم  من اطلاعی ندارم ولی منم درگیرم خاستم بگم برات دعا میکنم بخیر بگذره ...

علائم بارداری روداری؟ 

گل اگرخارنداشت🥀🥀دل اگر بی غم بود💔اگرازبهرکبوترقفسی تنگ نبود 🕊️زندگی، عشق، اسارت، قهرواشتی🎈♥️ همه بی معنا بود.....