2777
2789

خانوما من همیشه مدفوع پسرم رو نگا میکنم الان از اول شب تو مدفوعش دونهایی میبینم شبیه کنجد اما سفید نیس میترسم ی وقت انگل باشع 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایش چطور روت میشه عکس کثافت پسرتو توسایت بزاری خب ببرش دکتر 🙄🙄🙄🙄حالاانگار همه میخان بگن‌کوکو میگه اومدیدبگید بزارم😷

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
بزار پسرت چندسالشه؟ حساسیت غذایی داره؟ اخیرا دارویی مصرف نکرده؟

گذاشتم پاک کردم شرمنده الان نصفه شبه دستم ب جایی بند تبود

چهارسالشه 

ن تا الان ک نداشته 

فقط دو س هفتس بی دلیل تب میکنه اسهال میشه هر دگتری بردم گفتن ویروسه الا ن اینطور شده میترسم نکنه از انگل باشه

عزیزم برو ازمایشگاه ظرف بگیر نمونه بردار و ببر مطمعن بشی

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
ینی حتما باید کرمم باشه؟ن معقدش هم نمیخواره

نه کرمک میخواره 

انگل اینجوری نیست

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
خدایش چطور روت میشه عکس کثافت پسرتو توسایت بزاری خب ببرش دکتر 🙄🙄🙄🙄حالاانگار همه میخان بگن‌کوکو م ...

گفتم اگ حالتون بد میشه نیاید اگ غروب یا ظهر اینطور نیشد میبردمش بالا گفتم دو سری اینجور شده الانم نصفه شبه دستم ب جایی بند نیس شما نمیتونی استرس منو درک کنی