2777
2789
عنوان

😭🤣سوال بپرس تاپیک شخصی نزن

| مشاهده متن کامل بحث + 4355 بازدید | 239 پست
با کمال تاسف چیزی حدود ۳۰تومن عصب کشی بدون روکش

میگم کلیه b+لازم ندارین

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣
حس میکنم عفونت واژن دارم. چی بخورم خوب شم؟ پریودمم عقب افتاده ی پروژسترون پنجاه کافیه یا صد بزنم؟

شایدم عفونت ادراری باشه اگر کلیه هات درد میکنه.  حتما آزمایش بده شدید بشه زخم دهانه رحم میشه و و.... 

اگه اونقدر حقیری که جای بی نام و نشونی مثل اینجا میخوای خودنمایی کنی و تمجید بشنوی . اگر اونقدر زندگیت خرابه که مجبوری اینجا خودتو تخلیه روانی کنی و عقده هات رو به نمایش بذاری .رومن ریپلای نکن بیمار روانی زیاد دیدم تشخیصت برام آسونه . من اینجا یک بی هویتم و ادعایی ندارم هرچی دلت میخواد فکر کن درباره من دفاعی ندارم چون برام فقط سرگرمیه و تو زندگی واقعی چیزی کم ندارم که بخوام اینجا بروز بدم نداشته هام رو. من هستم تا اندازه تجربه خودم کسی ر‌و حمایت عاطفی یا راهنمایی کنم موافقم نیستی که نیستی توهم نظر خودت رو بذار و رد شو .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲منتظرم هوا یکم گرمتر شه یه شهر دیگه بریم

اره برو حتما من که واسه یه عصب کشی سه و نیم پیاده شدم یه جا دیگه همین یه دونه دندون عصب کشی رو می‌گفت هزینش ۵‌ تومن میشه چند جا برو قیمت دستت بیاد بعد انجام بده زودی 

اوووممم ولی من نمیخام غذا بخورم میخام غذا درست کنم همون میشه بازم؟؟؟

اهااان نه ،،،خب از اول اینطوری میگفتی دیگه😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
چیه؟میشه واضح تر بگید لطفا

چالش غذایی ک جوییدنشون همراه باصداس کلیپاشون تومجازی پره

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

۸سال نابارور بودی چرا دارو مصرف نکردی؟برام سوال شد

تنبلی تخمدان داشتم

کلی دارو و آمپول مصرف کردم فولیکول هام به اندازه ای که باید برسن نمیرسیدن 

همه ی دکترها میگفتن آی وی اف که همسرم راضی نمیشد میگفت اگر خدا بخواد بده خودش میده که واقعا همینجوری هم شد 

ببخشید من سوالام زیاده اگه جواب دادین بگین واسه سوال چند و جواب دادین 

۱ اسم آریان واسه دختر خییلی زشته ؟

۲ چجوری تو دو ماه ۱۵ کیلو کم کنم ؟

۳ برای پوستم که زیاد جوش میزنه چیکار کنم ؟

۴ تاحالا دیدین یه خانم بالای سی سال مجرد بیشتر از یه بجه به سرپرستی بگیره ؟

۵ تو چند سال میشه جراح قلب شد با فرض اینکه همون ۱۸ سالگی وارد دانشگاه شد ؟

۶ لطفا یه مدل موی کوتاه قشنگ معرفی کنین

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
خونه ما خییییلی ساکته خییییللللیییی موتوری اینا خبری نیست

میکروفون هم فکنم لازمه

فکنمااا

بستگی به کیفیت گوشیت داره بازم

و باید یسری ادیت بلد باشی

فاطمه رو دیدی پیجشو؟ویدیو هاشو؟عالیه اون اصلا

_بچها نخندینا :) ... صرفا چون تو حاضری برای باورت کشته شی ، به این معنی نیست که باورت درسته🙂ولی من بیشترین ضربان قلبمو موقع قشنگ ترین اشتباهم داشتم❤️یک ساعت بخاری رو خاموش کن و دعا کن سردت نشه تا فاصله علم و اعتقاد رو بفهمی..افراط تو هرچیزی سمه ×😉 خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند//هرچیز در این خانه بی برگ و نوا بود//گفتند چنینیم و چنانیم٫دریغا//اینها همه لالایی خواباندن ما بود💔
خوبه باز من که هیچیشو نخوندم 😂 تا اومدم واردش بشممم ترکیده بود

منم تازه صفحه ۴ بودم همچین با دقت میرفتم جلو🤣🤣

مشاور تحصیلی و فردی در آموزش و پرورش برای دریافت مشاوره بهم پیام بدید