2777
2789
بعدش چه کارا من رفتم برا روزن بخرم مغازه دار نداشت احساس میکنم نصف کارامو بکنه

واسه تو دستت باشه خوبه مخصوصا واسه سیب زمینی هم گازو کثیف می‌کنه هم آدم باید سرپا باشه هم کلی روغن می‌بره که خوب نیست واسه بدن.... راضی هستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ لیتری پرسیدم ۵۵۰۰ گفت ۱ ماه پیش البته زیاد ازاونجا خریدمیکنیم عین همون مغازه دیگه ۶۸۰۰ گفت

تو دی جی کالا نگاه کردم بیش از ۱۰ مدل فیلیپسه بیشترینشم ۲۰ میلیونه

ولی خیلیا گفتن به حجمش دقت کنید کوچک نخرید

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲
تو دی جی کالا نگاه کردم بیش از ۱۰ مدل فیلیپسه بیشترینشم ۲۰ میلیونه ولی خیلیا گفتن به حجمش دقت کنید ...

۶ لیتری توشو نگاه کردم برا من خوب .برندهای دیگه با لیترهای زیاد ۵ تومن نهایتش فیلیپس فقط گرون 

عزیزم این مدلش اصلا وارد ایران نشده و ندیدم آخه آمار کامل این مدل سرخ کن رو دارم ، اینجا نیست 

پس نگردم😄😄😄

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

سلام عزیزم من که دارم واقعا راضیم چون همسرم روی غذای روغنی حساسه ولی الان هرچی درست کنم هیچی نمیگه و میخوره. به نظرم جای سرخ کن فیلیپس سرخ کن مباشی بخر که ظرفیتش بالاست هم کیفیت پختش عالیه هم قیمتش مناسب تر از فیلیپسه.

من سرخ کن مباشی : https://nazari-shop.ir/product/mebashi-airfryer-me-af998/ رو از فروشگاه نظری گرفتم هر غذاییم میخوام درست کنم اول میرم پیج اینستاشون میبینم چون با این سرخ کنه همه چی درست کردن  .

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.
عزیزم این مدلش اصلا وارد ایران نشده و ندیدم آخه آمار کامل این مدل سرخ کن رو دارم ، اینجا نیست 

بنظرتون کدوم مدل فیلیپس بهتره؟و چند لیتریش برا ۴ نفر مناسبه؟

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام عزیزم من که دارم واقعا راضیم چون همسرم روی غذای روغنی حساسه ولی الان هرچی درست کنم هیچی نمیگه و ...

شما انگار کارت شده تبلیغ این پیج؟؟؟اخه درباره سرخکن دارم تو نی نی سایت تحقیق میکنم تو خیلی از پست ها اومدی دقیقا همین کامنتو کپی کردی

شما انگار کارت شده تبلیغ این پیج؟؟؟اخه درباره سرخکن دارم تو نی نی سایت تحقیق میکنم تو خیلی از پست ها ...

چون ماله فامیلمونه بعد انقدر ویدیوهای آموزشیشو دیدم خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم بعد خب آدمای مورد اعتمادین چرا تبلیغشونو نکنم؟

با سلام دوستای گلم، خوشحال میشم اگه سوالی در مورد لوازم خونگی دارید رو بپرسید و من پاسخگو باشم.