2777
2789

سلام از ۳ماهگی بچه گذاشت رفت با بهانه های الکی...هرچی گفتم مشاوره وساطت بزرگترا گفت فقط طلاق قبلش خوب بود ک باردارم شدم ۲سال دوست بودیم۳سال نامزد ۴سال ازدواج شانس من بود بچه ب دنیا اومد یادش افتاد وقت رفتنه...الانم در شرف جدایی هستیم ماشینمون فروختم مجبور شدم چون خونه رهن کردم چون خودش از خونه رفت ب صاحبخونه گفت زنمم بگو بره...بعد دیگه سر ماشین کینه گرفت وحشتناک شدیم دشمن هم هرچند بیشترش پول طلای خودم بود...حالا ۷ماهه جدا از همیم مهریه اجرا گذاشتم فعلا نفقه میگیرم ده روزی دوهفته ای یه بار میاد در حد نیم ساعت بچه رو میبینه کل بار زندگی انداخته دوش من خدا ازش نگذره امشبم ک اومده کلی ب خودش رسیده عطر و سرتا پا لباس نو دانشگاهم ک داره میره خیلی ب خودش رسیده منم بچه داری میکنم انگاری مجرد شده من عاشق پسرمم اما این عادلانه نیس بره انگار ن انگار...بچه رو نمیبره اصلا

من به زودی به همه نشون میدم که یک زن هم میتونه قوی باشه میتونه روی پاهاش به تنهایی بایسته من موفق میشم اینو بهت قول میدم پسر مامان 

توام سعی کن یه حرفه رو ادامه بدی

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ازشون نگذره شوهرم منم همینه ۸ ساله تمام بار زندگی رو دوش منه دیگه بریدم کاش من و بچم بمیریم راحت شم 

اون فقط با یه هرزه دوسته ۲۴ ساعته با همن 

تصمیم گرفتم مادر مستقل و شادی باشم برام انرژی مثبت بفرستین ، دوستون دارم 🥰🥰🥰🥰

اون برای اینکه حرصتو دربیاره تیپ زده 

توام برس به خودت خودتو خوشحال نشون بده پروفایلای عاشقانه و شاد بذار فک نکنه بهت سخت میگذره 

بزودی برای این کاربر یه معجزه بزرگ رخ میده✌️😉                                                                                                    کاش منم یه بیشعورهِ بی احساس بودم که رفتار هیچکس برام مهم نیست؛ولی متاسفانه یه زود رنجهِ حساسِ عصبی ام.