2777
2789

اعصاب و روانم داغونه همش بفکر زنای شاغلم میگم خوشبحالشون چرا بوقتش من بفکر نبودم برم سرکار که الان دستم جلو شوهرم دراز باشه ،خونه نداریم یه ماشینه که از پول طلاهامه،دستش خالیه اعصابم بدتر خورد میشه همش شک دارم بهش که سمت مواد نره  تا حالا چیزی ندیدم ازش همش میرم سرکارش میگردم،چندبار رفیقاشو دیدم ولی شوهرمو پیششون ندیدم.خیلی زندگی سختی دارم امروز گفتم جدا شیم بهتره ،چون یه هفته ست جدا میخوابیم خیلی راحتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما بگید چکار کنم من تو اوج بلاتکلیفی ام 

تو افسرده ای برای آرامش دلت 60 بار آیتالکرسی رو به ظرف گلاب بخون اسپری کن به سر و صورتت و لباسای کمدت و خونت... امتحان کردم خیلی خوبه... یکساعت بیشتر وقت نمیبره

خانما بگید چکار کنم من تو اوج بلاتکلیفی ام 

زندگی برای هرکسی به هرنحوه ای سخته اینکه بخای سرهر اتفاقی به فکر جدایی بیفتی برای خودت ازار کننده خواهد بود و چیزیه که باید برای بهتر شدنش تلاش کنی و هرطور شده بجنگی و حتی سنگ بباره تلاش کنی برای درست شدنش و اگه بخای سر هرچی از یه زندگی خارج بشی نمیتونی هیچوقت دووم بیاری 

عزیزم زندگی مشکل داره هر کس یجور .اگه ب تاپیک آخرم سر بزنی منم ی دنیا مشکل دارم ولی ب شوهرت شک نکن چرا جدا می‌خوابید تو باید بهش آرامش بدی تو این شرایط بد اقتصادی همه همینن.مردا تو تنهایی بدتر میشن کنارش باش بفهمه با وجود نداری بازم پشتشی

هنوزم دیر نشده میتونی بری سر کار باهم دیگه کار کنید و زندگی تونو بسازید عزیزم اگه شما فشار روتون هست ایشون در شرایط بدتر از شما هستن با وجود کار کردن بازهم شرمندتون هستن اینکه گرونیه و خونه خریدن خیلی سخت شده تقصیر همسرتون نیس بهتره تو این شرایط سخت بیشتر هوای همو داشته باشیم 

کارت اشتباهه زن باید منبع ارامش باشه توی خانواده اون شوهرته باید پشتش باشی نه اینکه توی نداریش وسختیاش پشتشو خالی کنی میگن مرد واقعی زمانی خودشو ثابت میکنه که زنش بیمار میشه و زن هم زمانیه که مردش بی پول باشه

بجای اینکه بفکر جدایی باشی سعی کن بسازی درستش کنی طلاق همیشه اخرین راه حله تو تلاشتو بکن سعیتو بکن نشد مجبوری اینکارو بکنی